Yamuna pigments

by

2015.03.26.

Legutóbbi look fotókhoz, csodás Yamuna pigmenteket használtam szemhéjfestékként. Emlékeztek? Nemrég ismerkedtem meg a márkával, amelynek története a Somogy megyei Somogyvámoson kezdődött. A termékpaletta alapjául modern bőrbarát hatóanyagok és gyógynövények kombinációi szolgálnak. Klassz természetes magyar termékekről van szó, hatalmas választékkal.

Hogy mit kell tudni a pigmentekről?

"Ásványi szemhéjfestékeink 100% vegyszermentes és természetes összetevőkből állnak. Nem tartalmaznak komedó képző anyagokat, amik eltömítik a pórusokat. Nem tartalmaznak mesterséges illat- és festékanyagokat, szintetikus tartósítószereket, vegyi anyagokat. Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikont, talkumot, rizsport, alkoholt vagy gyantát. Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén és plasztikai műtéteket követően is biztonsággal alkalmazhatóak."

A pigmentek színe egyszerűen mesés. Némi gyakorlatot igényel a felvitel és az eldolgozás, de egy klassz ecsetekkel könnyen elsajátítható a "technika". Egy primer/szemhéjalap pedig szuper tartóssá teszi a szemfestéket. Must try!

img_9640.jpg

 

 

img_9644.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr137280289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'