Omorovicza news

by

2015.04.15.

Szuper újdonságokkal bővült az Omorovicza termékpalettája. Egy klassz naptej és egy korrektor is napvilágot látott tavasszal. A többek között cinket és titanium oxidot tartalmazó naptej, klassz társam az első "erősebb" napsugarak megjelenése óta. Télen, nyáron naptejet használok az arcomon, egyrészt sokkal inkább tetszik személy szerint nekem arcon a világos tónus, másrészt pedig szeretném megóvni amennyire csak lehet a bőröm a korai öregedéstől, ehhez pedig az Omorovicza Mineral UV Shield ásványi fényvédő SPF30-al tényleg klassz társ! Szuper könnyű az állaga, gyorsan eloszlatható a bőrön és nem hagy masszív fehér látható filmet sem. Love!

A másik újdonság pedig egy korrektor, amit leginkább az imádott Laura Mercier Secret Camoflage-omhoz tudnám hasonlítani. Egy krémes korrektor stick-ről van szó, ami tökéletesen fed, de mindemellett szépen eldolgozható. Sötét karikák adieu! :-)

Lessetek be az Andrássy úton lévő flagship store-ba, élmény!

clipboard06_1.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr647289209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'