Caudalie divine oil

by

2015.04.21.

 Új olaj, új szerelem! Itt a tavasz és eluralkodott rajtam a pánik, hogy nemsoká láthatóak lesznek a "mentőautó" színű lábaim és karjaim. A szín még hagyján, de a szárazságuk... Keményem megviselte a bőröm a fűtési szezon. Mint egy laza hózápor hullanak az elhalt hámsejtek itt-ott. Orvosolnom kell! Azért is, mert hamarosan szeretnék kipróbálni néhány barnító krémet is, de cssss!! :-) (erről hamarosan többet) A szárazság ellenszereként megrendeltem az állítólag csodát tevő Caudalie Divine szárazolajat. Ami tulajdonképpen egy ugyanolyan mindentudó, mindenre használható ( arcra, hajra, testre) csodaolaj, mint a már ismert Nuxe verzió

Ez az olaj virág illat helyett, a nyarat hozza bőrömre. Az illat számomra abszolút NYÁR! Édeskés, selymes, meleg! Imádom! Néhány pumpányi elegendő a tökéletesen pihe-puha bőrhöz (néhány msp alatt beszívódik), és ami a legjobb, hogy nem félóráig produkálja ezt, hanem egész napon át. Csodás érzés! Néha meg is lepődöm esténként mikor leveszem a ruhám és végigsimítom a kezem a bőrömön, hogy ez az én bőröm, ami ilyen puha... :D Egy olaj, ami körül tényleg hatalmas a hype, de most már értem is, hogy miért! :-) Caudalie nálam mindig <3, most is! Ki kell próbálnotok! Imádni fogjátok! :-) ITT vásárolható meg a 100 ml kiszerelés és ITT egy kisebb limited verzió, ITT  és ITT pedig ajándékcsomagban, mind szállítási ktg nélkül. Enjoy!

img_9549.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr37228565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'