Searching for a new home...

by

2015.06.03.

Home is where the heart is! Egy új ponthoz érkezett az életem. Lakást, házat keresünk, ami jelenleg körülbelül minden napomat egy full time munkává változtatja.Gyanútlanul úgy gondoltam egyszerű lesz :-) Kemény feladat, felelősség megtalálni az igazi otthont.

Elsősorban Budapest agglomerációja jön szóba, valami "zöld" lenne az optimális, esetleg némi panoráma. Elképzelések vannak, például az, hogy fényárban ússzon, illetve hogy nagyobb terekkel rendelkezzen. (70 m2 -től), persze véges pénztárcával. Hogy miért is született ez a poszt? Mert az alábbi otthonok szépsége magával ragadott. Persze ha esetleg tud valaki a fenti kondíciók alapján eladó lakást, házat ne tartsa vissza az infót :-)

66_1.jpg

22_2_1.jpg

11_1_1.jpg

44_1.jpg

33_1.jpg

55_1.jpg

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr147511668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'