Remington Pro-Air l'amour!

by

2015.07.16.

Ha létezik szerelem ember és "gép" között, akkor ez az! :-) Ma egy olyan hajszárítót mutatok meg Nektek, amire már évek óta vágytam. Mik voltak az elvárások? Legyen rajta hideg levegő funkció, szárítson gyorsan, legyen tőle szuper fényes a hajam, ne legyen nehéz és szárítson mint egy fodrász ;-) 

Abban a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy ajándékba kaptam egy Remington hajszárítót, mégpedig a Pro-Air AC hajszárítót, amit egy 2300W teljesítményű váltóáramú motorral rendelkezik. Az utóbbi mutatóval a gyors hajszárítás igényemet már azonnal ki is pipáltuk! :D Elképesztően gyorsan meg tudom vele szárítani a hajam. (130 Km/h levegőfúvás) Igaz, jelenleg rövid hajam van, de ettől függetlenül nem összehasonlítható egy átlagos teljesítményű hajszárítóval történő szárítással. Csodás érzés, ha netán késésben is pattantam be valami oknál fogva a zuhany alá, még belefér a hajmosás is, mert hip-hop meg tudom szárítani a hajam. <3

Hogy mit tud még?

Ez a hajszárító ionizációs technikával működik. 90%-al több iont kibocsájtó ionos kondicionálás miatt  a haj kevésbé gubancolódik, és fényesebb lesz. Egy álom! Három válaszható hőmérséklet és két sebességfokozat, ami pedig a legklasszabb egy Cool Shot gomb, a hideg levegő fúvására. (ez nyáron pl. elég jól tud esni, a haj pedig külön meghálálja és sokkal könnyebben kezelhető egy kis hideg"zuhanytól")

A gép egy 3 méteres kábellel érkezik, ami külön hasznos tud lenni, illetve egy normál (a kedvencem!:-), egy 7mm keskeny szűkítőfejjel (eszeveszett pontos, sima megjelenés kialakításához tökéletes), továbbá egy diffúzor is érkezik a tartozékként., Az utóbbi klassz göndör hajhoz, de szuper volument adhat vele az ember pl. az egyenes hajnak is, sőt én göndöríteni is szoktam vele. Egyszerű és gyors!

Apropó egyszerű: Ez egy olyan hajszárító, amihez még hajkefét sem használok (csak az ujjaimat), mert annyira pontosan irányítható a levegő vele, hogy csak a sima mozgatásától tökéletesen " be tudom vele szárítani " vele a hajam. Nem vicc! Ha egy tényleg klassz hajszárítót kerestek elérhető áron, mindenképp próbáljátok ki!

img_1313.jpg

 

remington.jpg

 

img_1302_1.jpg

 

 

clipboard01_11.jpg
Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr97632056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'