L'Occitane Divine Cream Mask

by

2015.09.15.

Tudjátok, hogy imádom a maszkokat évszaktól függetlenül. Melegebb hónapokban a mélyen tisztító, frissítő maszkokra kedvelem különösen, ezzel szemben ősszel és télen a hidratáló, tápláló extra kényeztetésre vágyom. Ehhez pedig találtam egy igazi francia gyöngyszemet, ami nem más mint L'Occitane egyik legújabb terméke a Divine névre hallgató krémmaszk.

Egy ikonikus márkáról van szó, amit ugye nem kell bemutatnom senkinek, de összeszedtem Nektek néhány érdekes tudnivalót. A márka megszületésének története egészen a 70-es évek közepére nyúlik vissza, amely egy rozmaring olajesszencia Provanc-i piacon történő árusításával kezdődött. A L'Occitane-nak több mint 2000 üzlete van világszerte, sőt L'Occitane Spa-k is léteznek. Ha Franciaországba látogattok kötelező program! <3

Nu, de ha épp nem jártok Franciaország felé, jöjjön az itthoni kényeztetés, pl. ezzel a csodás maszkkal! Hogy mitől különleges ennek az üvegtégelynek a tartalma? A maszk az Immortelle Divine termékcsaládhoz tartozik. A kollekció csodája pedig egy virághoz köthető, név szerint a korzikai organikus immortelle-hez. Egy olyan virág, ami a legmagasabb koncentrációban tartalmaz öregedésgátló aktív összetevőket. A Divine termékek alapeleme, ami fiatalossá és ragyogóvá teszi az arcbőrt.

Térjünk vissza a krémmaszkhoz. A krémmaszk összetevőinek 90%-a természetes eredetű. A tégelyben egy gazdag konzisztencia vár minket, ami tökéletes az érett bőrnek. (30 környékén is nagy az imádat:-) Nevéből adódóan krémként, illetve maszkként is használható, attól függetlenül mit preferálunk inkább, illetve mire van szüksége a bőrünknek. Én maszkként használom. Imádom az azonnali komfortérzetet amit ad, mintha egy pihe-puha moher pulóverbe bujtatnám az arcom. Igazi luxus kényeztetés számomra a hűvösebb napokon, amikor a bőröm egy intenzív táplálásért kiált. A maszk eltávolítása után sokkal kipihentebb, "relaxáltabb" a bőröm, a száraz foltoknak, kisebb ráncoknak pedig nyoma sincs. 
A termékhez a lent látható (imádom!) különleges masszázsfej is tartozik, ami nem csak fokozza a maszk fiatalító tulajdonságait, de egy hűsítő liftingszerű hatását is kifejt. (fémből készült) 

Ha tehetitek mindenképp próbáljátok ki! További infók a termékekről ERRE! <3

A L'Occitane új szépségnagykövete Oroszlán Szonja. A fotózásról (Köveskálon <3 zajlott) egy videó is készült, amit ITT leshettek meg)

loccitane_divine.jpg

 img_2177.jpg

 

 

img_2179.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr267776428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lonka 2015.09.18. 10:50:33

gyönyörű fotók ♥
ezt a terméket még nem próbáltam, az írsz és angelika szérum az örök kedvencem :)

AdriEnn 2015.09.29. 19:36:03

@lonka: Köszönöm! :-* Mindenképp meglesem! Ha kedveled az írisz illatot, akkor kukkold meg őket... hu.loccitane.com/kek-irisz-feher-irisz-tusfurdo,16,2,37911,710544.htm hatalmas kedvencem! Nem tudok betelni az illattal... annyira de annyira csodás ez a range is... <3

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'