VAGHEGGI- The Italian beauty treasure

by

2016.04.20.

Olasz design? Nem az én világom! Gondoltam én..., egészen addig, amíg nem ismertem meg a VAGHEGGI fitokozmetikumokait. A csomagolás csodás minimalista designja mellett  azonban a tartalom is említésre méltó. Itt ugyanis igazi olasz luxus kényeztetésről van szó, ahol kiemelt szerepet játszik a természet közelsége is. Jöjjenek a legfontosabb tudnivalók!

A VAGHEGGI közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez és az egészséges és jó testi-lelki közérzethez.  Fontos megemlíteni azt is, hogy a VAGHEGGI a termékek előállításához ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz. 

A VAGHEGGI alapvetően magas minőségű professzionális (szépségszalonokban használt) és otthoni bőrápoló termékeket gyárt. A termékek több mint 2000 szépségszalonban elérhetők világszerte, ami a gigantikus termékkínálatot tekintve sem csoda. Több mint 300 termék, nyolc arckezelő termékcsalád, négy testkezelő termékcsalád, három luxus termékcsalád, egy smink termékcsalád, illetve napozó termékcsalád is szerepel a palettán.  A jó hír pedig az, hogy a termékek itthon is elérhetők egy gyönyörű online webshopban ITT.

Egy biztos, az első "találkozásunk" igencsak megnyerő volt, örömmel tesztelem a márka termékeit, amiről persze mindenképp hírt adok még itt a blogon is. Stay tuned! <3

img_2929.jpg

 

 

img_2942.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr168648218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'