Treat your skin with Nuxe!

by

2014.01.20.

Felhasználónév: Tél Jelszó: Hidratálás! A hidegebb hónapokban olyan jó megjutalmazni a feszülő, kissé száraz arcbőrt. Ha ráadásul egy jófajta kencével jutalmazzuk meg, biztosan meghálálja, mégpedig egyenletes, egészséges, üde arcőrrel, minden nap. Az egyik hű barátom e téren a Nuxe Créme Fraiche de Beauté. A krémet annyira imádom, hogy a SALE láttán nem is bírtam ellenállni és rendeltem kapásból még egy tubust, de ezúttal a "Light" verziót. A kombinált, érzékeny bőröm, abban a pillanatban, hogy 5 celsius-fok fölé szökik a hőmérséklet nem bírja a "nehezebb" krémeket. (csillog itt-ott) Mindkét krém csodás, olyat művel a bőrömmel, amit eddig egyik arckrémem sem tudott produkálni. Gyönyörű egyenletes, pihe-puha, selyemszerű tőle a bőröm, egész napon át. Hiába a franciák tudnak! ;-) Ha tehetitek próbáljátok ki ezt a csodát, megéri!

IMG_0322.jpg

IMG_0325.jpg

IMG_0342.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr195769709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdriEnn 2014.01.21. 22:14:40

@fuica: Őket a feeluniqu-től. Ebben a posztban megtalálod az összes webshopot, ahonnan rendelni szoktam :-) enntrance.blog.hu/2013/08/28/a_legjobb_beauty_lelohelyek

Szépet,
Enn

fuica 2014.01.21. 22:59:53

@fuica: bar most nincs akcio, de igy is olcsobb, mint a strawberry-n. Alig varom, h ideerjen. :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'