Moisturising in summer

by

2014.07.29.

A hidratálás nyáron egy elég izgalmas témakör, ha vegyes, illetve zsíros arcbőrből indulunk ki. Kell egyáltalán hidratálni nyáron ezeket a bőrtípusokat? Sokan úgy gondolják nem, ugyanis attól tartanak, hogy ezek a krémek csak ráerősítenek a zsíros, csillogó arbőrre. Ami részben igaz, de csak akkor, ha nem a megfelelő hidratálókrémmel kenjünk arcbőrünk.

Ügyelni kell például arra zsíros bőr esetén, hogy a krém víz alapú legyen (nem olajos), illetve sokkal jobb választásnak bizonyul például egy fluid vagy gél állag. A vegyes, zsíros bőrt ugyanúgy igénybe veszik a  különféle környezeti hatások és persze napsugárzás is, ezért különösen fontos, hogy figyeljünk a megfelelő hidratálásra.

A hidratálás mellett nyilván a megfelelő tisztításról is gondoskodni kell, amiről többet egy korábbi bejegyzésemben olvashattok ITT.

Az én arcbőröm vegyes, olyannyira, hogy a T vonal mentén zsíros, az orcáknál száraz, s mindemellett pedig extrémen érzékeny. Hurrá! :) Én az alábbi két krémben hiszek és jó szívvel ajánlom mindkettőt. Hogy  miért? Íme:

1.Embryolisse Lait Créme Concentraté- Sokat beszéltem már róla, de azt még nem említettem, hogy szerintem a legjobb választás vegyes bőr esetén nyári hónapokban. Egy nagyon könnyű krémről van szó, ami gyorsan beszívódik, nagyon jótékony hatású és pont ott hidratál ahol kell, emellett nem "too much" a kritikus T vonalon sem. ITT szerezhetitek be nagy illetve kis kiszerelésben szállítási ktg. nélkül.

2. La Roche Posay Toleriane Ultra Fluid-  Ez a krém pedig optimális választás, zsíros bőr esetén. Imádni fogjátok! Ez az illatmentes, érzékeny bőrre kifejlesztett formula zseniális nyári hónapokban. Szuper arctiszítás után, akár este, akár reggel, smink alatt is. Gyógyszertárakban, illetve ITT is beszerezhetitek szállítási ktg. nélkül. Próbáljátok ki!

IMG_3945.jpg

IMG_3947.jpg

IMG_3935_1.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr36536645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'