Beauty talk- Interjú Sajó Zsannával

by

2014.10.05.

Zsannát lassan két éve ismerem. Egészen rövid időn belül kiderült, hogy egy hullámhosszon pendülünk. A gyönyörű, ritka keresztnév mögött, egy igazán magával ragadó lány lapul. A szimpátia többek között hasonló személyiségjegyekből, azonos nézőpontokból fakad. Egy másik közös pont pedig a beauty. Zsanna szintén megszállott beauty rajongó, aki fürkészi a "szépet" az élet minden területén. Kevés olyan embert ismerek személyesen, aki ennyire finom, mégis határozott stílussal rendelkezik. Megjelenése azonnal vonzza a tekinteteket.

Optikusként dolgozik, több csodás szemüvegem is neki köszönhetem. Az hétvégén együtt jártunk a Toni&Guy Fashion Week Budapest-en (fotók a backstageből hamarosan :-)), ahol egy-egy show között kedvenc beauty termékeiről, napi szépségápolási rutinjáról és irigylésreméltó hajzuhatagáról is faggattamFogadjátok szeretettel a vele készült interjút. <3

img_8060.png

Kifogástalan az arcbőröd, hogy néz ki a napi szépségápolási rutinod? :-)

Nem vihetem túlzásba az arcápolási termékek használatát, mert nagyon érzékeny a bőröm. Ezért reggel csak langyos vizes arcmosás aztán sminkelek. Este fürdéshez Sanatopic folyékonyszappant, kéthetente egyszer Holt-tengeri iszap szappant használok, utána pedig  Aqua Csalános krémmel hidratálom az arcbőröm.

Melyek a kedvenc szépségápolási termékeid az őszi-téli időszakban és miért?

Amint megjelenik az ősz, az amúgy is száraz bőröm nedvességtartalma abszolút minimálisra csökken. Ezért ebben az időszakban inkább gyógyszertári Hidrophil fürdőkrémet tusoláshoz, utána pedig a Sanatopic intenzív kéz és lábápoló krémjét vagy az Ahava Mud Holt-tengeri iszapos testápolót használom hidratálásra. Az arcápolási rutinom pedig csak annyiban változik, hogy a csalános krémet zsurlós krémre cserélem.

zs2.png

IMG_7926.jpg

Meseszép a hajad, mivel tartod formában ezt a vagány ombre festést?

Köszönöm. :-) Nagyon sok és vastag szálú hajam van, ezért nálam az a legfontosabb, hogy a készítményektől könnyen kezelhetővé váljon. Hajmosáshoz volumennövelő Schwarzkopf  Essence Ultimate sampont, balzsamozáshoz Matrix Sleek & Look balzsamot használok rendszeresen. Mosás után mikor már törölközőszáraz a hajam, a tövére Schwarzkopf Taft Shine Mousse habot teszek. Sosem szárítom meg teljesen szárazra és nagyon ritkán sütöm vagy vasalom.  (J) Minden nap munkába indulás előtt L’Oréal Professionel vagy Toni&Guy hajfényt használok, ha pedig rögzíteni kell, akkor azt Toni&Guy hajlakkal teszem.

zs5.png

Milyen szépségápolási tippet, fortélyt osztanál meg szívesen?

A halolajkapszula egy nagyon jó kis találmány. Az a tapasztalatom, hogy a bőr hidratáltabb és egészségesebb tőle.

Ha a neszeszeredbe csak egyetlen beauty terméket tehetnél, mi lenne az és miért?

Kétségtelenül a Catrice szemöldökceruzám, amit azért szeretek nagyon, mert tartós és a színe is optimális.

IMG_7996.jpg

Sminkeled magad hétköznap, ha igen milyen termékeket használsz?

Igen, minden nap sminkelem magam. Először (ha szükséges) korrektorral  vagy Helia D CC krémmel elfedem a  nem tetsző apróságokat, aztán  Catrice szemöldökceruzával kiemelem  a szemöldököm. Ha ez megvan, Catrice Smoke Eye szemhéjpúderrel árnyékolom a szemhéjam külső sarkát, majd Art Deco szempillagöndörítővel ívet adok a szempilláimnak és vízálló Max Factor 2000 Calories szempillaspirállal megfestem. A végén pedig rúzsozok. Mindig az öltözékemhez illő színűt választok, de most a legkedvencebb kedvenc egy Max Factor rúzs.

zs3.png

IMG_8039.jpg

Számodra mit jelent a szépség?

Természetességet, letisztultságot, ízlésességet, könnyedséget.

Tudom, hogy imádod a parfümöket, mi épp az aktuális kedvenced és miért?

Számomra akkor jó egy parfüm, ha az illata nem tolakodó, inkább friss, üde, ettől hívogató és fontos, hogy tartós legyen.  Mindig azt az illatot keresem, ami a legjobban tükrözi a személyiségemet. Most a Bvulgari Cristalline parfümjében találtam meg mindezt, ezért ő az aktuális parfümöm.  De van egy másik parfüm, amit Zsólyomi Zsolt Parfümériájában találtam, ez a Reminiscencetől a Rem, amit igazán a magaménak érzek… szerintem ő lesz a következő.

zs4.png

Következő darab a beauty kívánságlistádon?

Egy MAC rúzs valamilyen nude árnyalatban.

IMG_8047.jpg

Mi a véleményed arról, hogy jelenleg a magyar lányok hogyan sminkelnek?

Sokaknál látom azt, hogy túlzásba viszik a festék mennyiségét, nem dolgozzák el kellőképpen és nem választják ki megfelelően a bőrükhöz illő színeket sajnos. Ezektől könnyen közönségessé válhat a smink.

zs1.png

A legnagyobb beauty csalódás (ha volt ilyen)?

Sajnos a Manna szappanok nem váltak be nekem. Több fajtát is kipróbáltam, de mindtől borzasztó kinézete lett a bőrömnek.

Van olyan termék, amit évek óta újravásárolsz, ha igen miért?

Mivel extrémen száraz a bőröm, ezért sokáig keresgéltem a megfelelő bőrápolási lehetőségeket. A Sanatopic termékeit már évek óta újra vásárolom. Nagyon kedvező áruk van, igazán kímélik az érzékeny bőrt és a testápolók pedig teljes mértékben hidratálnak.

Melyek a must have beauty "életmentő" termékeid?

Szárazsampon, amiből a Toni&Guy vált be a legjobban, az Essence korrektorom és igaz, hogy nem termék, de 14 perc egy Kiwisun szoláriumban mindig nagyon szép színt ad a bőrömnek, úgy hogy közben kíméli is.

IMG_7993.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr936757415
Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'