Dove Oxygen moisture

by

2014.11.05.

Létezik olyan hajpakolás, ami nem nehezíti el a vékonyszálú hajat? Jelentem VAN! Tényleg eljön az a nap, amikor megtalálja az ember azt a hajápolási terméket, ami nem két-három alkalommal varázsolja rendezetté a tincseket, hanem mindig! Már majdnem elveszítettem a reményt, hogy találok egy ilyen terméket, amikor a legváratlanabb alkalommal egyszer csak a polcomra került. S, hogy hogyan került a polcomra? A legutóbbi (szeptemberi) Pixibag-ben lapult ez a csoda teljes kiszerelésben.

A Dove Advanced Hair Serieshez, már megjelenésekor nagy reményeket fűztem. Ez a tégely pedig minden várakozásomat felülmúlta. Az Oxygen moisture, pont azt teszi, amit a csomagoláson ígér. Nem nehezíti el a hajszálakat, tökéletesen hidratál és könnyen kezelhető varázsolja a hajat. Ez a levegős, zselészerű krém csodát művel minden egyes alkalommal a vékonyszálú hajammal. Az illat pedig mennyei! No more bad hair days! <3

 IMG_7842.jpg

IMG_7843.jpg

IMG_7840.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr416762023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'