Enn's five weekly favorites

by

2015.04.29.

 Új hét, új kedvencek! Lényegében az elmúlt hetek! beauty sztárjairól lesz szó, újdonságok és újra felfedezett "tehetségek". :-) Hogy melyek ezek és miért? Lessétek!

1. L'Oréal Paris False Lash Superstar szempillaspirál - Be kell vallanom Nektek, hogy még sosem próbáltam két fázisú szempillaspirált közel 30 év alatt. Kár-kár, ugyanis ha az összes annyira klassz, mint a L'Oréal Paris újdonsága, akkor nagy hibát követtem el. Egy réteg a fehér alapozó spirállal, majd rögtön egy adag fekete. Bámulatos ívelt és dús pillákat lehet vele elérni, mindennemű csomó nélkül! Love-love-love!

2. Toni & Guy Sea Salt Texturizing Spray - Már majdnem elfelejtettem, hogy mennyire imádom ezt a tengeri sót tartalmazó hajspray-t a Toni-tól, amikor újra rámkacsintott a fürdőszobapolcon. Jól tette, mert azóta újra nagy az öröm hajügyileg Enn háza táján. Buja, élettel teli tincsek, welcome back! :-) Must have!

3. Soleil Tan De Chanel bronzer - Az egyik legjobb bronzosító amivel valaha találkoztam, világos bőrűek számára. Ez a krémbronzosító nem sárga tónusú és egy hangyányi is elegendő belőle egy csodás egészséges, finoman napbarnította bőrtónushoz.Imádom!

4. Calena kézkrém - Az első PURE by Pixibox többek között, ezt az imádnivaló cukiságot rejtette. Egy teljesen természetes összetevőket tartalmazó kézkrémről van szó, egy igazán bájos csomagolásban. Pillanatok alatt beszívódik és csodás pihe-puha kezeket ad ajándékba. Az illata pedig, mintha egy naaaagy tégely citromos tejszínes joghurt lenne. Imááádom! Btw megrendeltétek már a legújabb PURE by Pixiboxot? ITT megtehetitek!

5. Kjaer Weiss cream blush - Amióta megvan, szinte nem is használok más pirosítót. A leges-legtermészetesebb, üde, egészséges orcákat varázsolja az ember arcára! De tényleg! Must try! ITT vásárolható meg.

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr457398638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'