Eye dream

by

2015.05.06.

Szépség mindig és mindenhol van! Tulajdonképpen ezzel a célzattal is jött létre a blog anno 2013-ban, hogy a szépet, mind-mind megosszam veletek :-) Olyan sok negatív dolog ér minket az életben, érdemes néha elterelni a gondolatokat.

Sok stressz ért az utóbbi időben, az élet keményebb időszak elé állított, ami külsőleg azt hiszem a szemeimen látszik meg a legjobban. A szemem alatti rész masszívan vízhiányossá vált, és megjelent egy-egy szarkaláb. Nyilván közrejátszik az is, hogy közeledem a 30 felé, de alapvetően a stressznek tudom be a változást. Persze azért pánikra semmi ok! :-) Amikor már javában "ég a ház" nehezebb tüzet oltani, DE nem lehetetlen. 

A szemkörnyékápolókkal mindig hadilábon álltam, ugyanis az arcom ezen területe tényleg hiper érzékeny, tehát a legkönnyedebbnek titulált krém is sok esetben égő érzést okozott. Emellett pedig nagyon sokszor egyszerűen "nem győztem kivárni a látható eredményeket".... ha értitek mire gondolok. Szerettem volna egy hatékony, innovatív, mégis természetes összetevőkre bazírozó szemkörnyékápolót. Több review elolvasása és a korábbi márkával kapcsolatos tapasztalataim alapján (pl. a legjobb nyári szérumom is az ő nevükhöz fűződik) az angol Aromatheraphy Associates Anti Aging Rich Repair Eye Cream mellett döntöttem.

Vaskosabb beruházás volt, de egy forintot sem bánok amit rászántam. IMÁDOM! Egy hét alatt csodát tett szemkörnyékemmel. Ez a gazdag, vastagabb textúrájú krém, egy 15 ml-es pumpás kiszerelésben érkezik. (sokkal higiénikusabb szerintem, mint minden más, ráadásul az adagolást is jelentősen megkönnyíti) Az illata nagyon természetes, a márka nevéhez híven aromaterápiás termékek illatára hajaz, de kicsit sem agresszív illat, megnyugtató és kellemes. Egy fél pumpányi bőven elegendő mindkét szememre. A krém nagyon selymes, felvitelkor friss érzetet ad, felpezsdíti a bőr ezen részét. Tökéletesen hidratál, így két hét eltelte után, nyoma sincs a miniráncoknak. (persze a megfelelő étkezés és minimum napi 2L víz is MUST) A szemem alatti bőr mindig is leheletvékony volt, így ha épp úgy volt, a karikák is azonnal felszínre kerültek. Ez a krém viszont klasszul megerősítette ezt a bőrrészt, így mostanában kevésbé látogatnak "karikák" a szemem alá. Ha jó szemkörnyékápolót kerestek, feltétlen próbáljátok ki! ITT lehet beszerezni.

Must try! <3

img_0364.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr277398662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'