Serums for all occasions

by

2015.04.20.

Az arctisztítás a vesszőparipám. Egy különösen fontos lépés a szépségápolásban. Ennek pedig már sokszor hangot is adtam, pl. a blog legelső videójában is. Tényleg, láttátok már? Micsodaaa? Még nem, akkor katt IDE! :-) Az arctisztítás után pedig egy új lépés lopta be magát a hétköznapjaimba: A szérum használata. Imádom, hogy kb minden naphoz más szérum illeszthető, attól függően éppen mire van szüksége a bőrnek. Ezek az üvegbe zárt "elixírek" koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat és minden egyes felvitel után egy WOW effekt várja az embert a tükörben. Legyen az épp ragyogás fokozás, mattítás, hidratálás, bőrtökéletesítés vagy feszesítés.

Minden helyzetre van egy jolly joker! Olyan csodás érzés az, hogy a szépségápolás ilyen léptékben halad előre. Egyre több a klassz, innovatív, természetes összetevőket tartalmazó, hatékony termék. A termékek ára borsos, de én úgy gondolom, hogy az arcápolás is befektetés. A befektetett összeg pedig sokszorosan megtérül. Nem érdemes megfeledkezni arról sem, hogy egy "jó minőségű" hatékony termékből a legkisebb mennyiség is elegendő egy alkalomra. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg "felesleges" terméket vásárlunk, anélkül, hogy megnéznénk valójában mit is veszünk. A kozmetikumok vásárlásánál is érdemes körültekintőnek lenni. Fergeteges kínálat van, amiből ma az én személyes kedvenceim következnek. Lessétek!

1. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum - A legdecensebb, természetes fényt varázsolja az arcra, amit valaha láttam. Egyszerűen csodás! (ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül)

2. Aromatheraphy Associates Mattifying Serum - Egy szérum, ami mindig "kihúz a csávából", ha eljön a melegebb idő és megjelenik a T vonalamon a szallonás csillogás.(ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül)

3. By Terry Hydradiance Serum - Ha csodás egyenletes, üde arcbőrre vágyom, mindig ez a szérum után nyúlok. Friss, éber sima arcbőrt varázsol néhány másodperc alatt. (ITT vásárolható meg)

4. Omorovicza Blue Diamond Serum - Két csepp elegendő ebből a szérumból ahhoz, hogy csodás, feszes arcbőr nézzen vissza rám a tükörből, egy-egy gyűröttebb éjszaka után. (ITT és ITT vásárolható meg)

5. Sunday Riley Good Genes - Egy pillanat alatt kisimítja a finom ráncokat és "megtisztítja" az arcbőrt az elhalt szürkeséget okozó hámsejtektől. (ITT vásárolható meg)

6. Balea Feuchtigkeits Konzentrat - Ha különös hidratálásra van szüksége a bőrömnek mindig a kis kékekhez nyúlok. ( DM-ben vásárolható)

 serum_2.jpg

 

 

img_9775.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr447291783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szépséglabor 2015.04.20. 11:28:44

Szalonnás csillogás.... :D Ez nálam is probléma, csak egész évben. Úgyhogy nagyon köszönöm a tippet! :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'