Enn's five weekend favorites

by

2015.03.20.

Rendhagyó módon ma nem a heti kedvencek, hanem a hétvégi kedvencek következnek. Ha a virágokat is bevesszük a körbe, akkor valójában hat kedvenc látható a fotókon, de ők állandó kedvencek, már-már elképzelhetetlen, hogy ne legyenek a fotóimon :-) Egészen mozgalmas hét ér lassan a végére számomra. Egy munkahelybúcsú, néhány igazán klassz sajtótájékoztató, megbeszélés és rengeteg munka a blogon. Remek interjúk következnek hamarosan, amelyeket remélem Ti is olyan izgatottan vártok mint én. :-) És még sok-sok újdonság és izgalmas dolog. Az újdonságok egy részét már be is "pakoltam" a hétvégi kiválasztottak közé. Jöjjenek hát szépen sorban:

1. Salvatore Ferragamo Emozione parfüm - A héten elöntöttek a tavaszi újdonságok (hjaj dejó is volt..) ilyen ez az új parfüm is Salvatore Ferragamo-tól, ami most kerül a parfümériákba. Egy illat, ami a jelenlegi parfümgyűjteményembe igen csak szokatlan illatkompozíció. Egy nagyon! hosszantartó púderes, virágokkal teli illat (köztük írisz, bazsarózsa, bolgár rózsa), fás , illat. A fejillatban az állandó kedvenceim, a barack és bergamott érezhető. Külön izgalmas, hogy az alapillat bőrt és fehér pézsmát rejt. Az egyik leghosszantartóbb, legcsábosabb és legérettebb illat, ami valaha birtokoltam. Love!

2. Avéne termálvíz - Egy frissítő permet, amit tavasszal különösen imádok (de télen is gyakran használom arcolajak (szárazolajak) alá, hogy könnyebben beszívódjanak;-). Egy kis frissítés napközben aranyat ér! Próbáljátok ki! (ITT elérhető minden Avené termék szállítási ktg nélkül)

3. By Terry Hydradiance Serum - Egy márka amiről ritkán esett eddig szó a blogon. Nagy hiba volt! Mostantól sokkal gyakrabban hallhattok majd erről az ikonikus márkáról. A márka mögött Terry de Grunzburg áll, akit csak a smink Steve Jobsaként emlegetnek beauty berkekben :-) Szuper hatékony, innovatív, luxus termékekről van szó, amelyekből legszívesebben mindet a fürdőszobapolcomon tudnék. Egy azonban már be is vándorolt, mégpedig egy szuper újdonság a szérum, ami rózsa őssejteket tartalmaz. Részletes poszt a termékről még érkezik. Stay tuned! <3 By Terry termékeket itthon a Madison Parfümériába vásárolhatók meg.

4. Guerlain Terracotta bronzosító - A leleményesebbek már elcsíphették az instagram feedemen, hogy nemrég a személyesen a Guerlain sminkmestere mutatta be számunkra a legújabb tavaszi kollekciót. Csajok! Azt kell, hogy mondjam mesés... Mesés illatok, imádnivaló textúrák, természetes színek. Az új Terracotta bronzosítóval pillanatok alatt, nyaralás lesz a hétköznapokból ;-) Nagyon természetes, finom napbarnította hatás egy ecsetvonással. Must have! <3

5. Layered and long nyaklánc - A legszebb nyaklánc evör! Olyan régóta szerettem volna egy bájos, finom és nőies, feltűnésmentes nyakláncot... Megtaláltam! Minden nap a nyakamban.

+ Laura Virágok <3 Kötelező benézni hozzájuk!

 

clipboard03.jpg

 

 

clipboard04.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr107286917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g_i_t 2015.03.24. 20:14:21

De szép az a csokor! Én is rákaptam a friss, vágott virágokra, mennyivel frissebbé, bájosabbá válik tőle a helyiség.

Az Avéne-ről már sokat hallottam, és nagy rajongója vagyok az arcpermeteknek, szóval a legközelebbi rendelésnél biztosan a kosaramban fog landolni. Ráadásul tök baráti ára van, ha jól tudom.

A By Terry-től pedig ajánlom az Ombre Blackstar krémes szemhéjfestékeket, amelyek egyszerűen varázslatosak! Mivel nagy rajongója vagy a rózsaszínnek, szerintem a Misty Rock tetszene neked. Kissé barnás beütése is van, nagyon különleges szín, amolyan vizes hatást kelt a szemen, és nagyon tartós. Legszívesebben az egész palettát felvásárolnám, olyan szépek a színek! :3 Az ajakbalzsama szintén fenomenális, bár nem a klasszikus tégelyes kiszerelést használom (a bacik elkerülése végett, ugye), hanem az üvegcsés-applikátoros formát, de a formula ugyanaz.

Lehet, hogy tök egyértelmű a kép alapján, de én nehézségekkel küszködök... az a csudaszép Guerlain bronzosító matt vagy enyhén csillámos?

Egyébként talán a Guerlain és a By Terry termékeinek illatát szeretem a legjobban, pedig alapvetően nem kedvelem a mesterséges illatanyagot a smink/arcápolási kencékben. Na meg a YSL szájfények! Nyamm!

További szép napot!!
xoxo
Ani

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'