Hiking beauty essentials

by

2015.05.13.

Túrázáshoz beauty termékek? Őrültségnek tűnik, de nem az! :-) Van néhány termék amitől még nagyobb lehet a túrázás öröme.

Imádom a természetet a friss zöldek láttán pedig még inkább bezsongok. Az elmúlt években kipipáltuk a Pádist, a Retyezátot, a Fogarasi Havasokat a Dolomitok egy részét, idén pedig északi tájakra indulunk. Augusztus elején Svédországba utazunk, ahol a Fjällräven Classic -on rójuk majd a kilométereket. 

Az elmúlt hétvégén a Pilisben jártunk egy nagyobb körre, ahol "teszt" alá vetettem néhány beauty terméket, ami minden bizonnyal a Fjallräven-re is velem tart majd. Merthogy léteznek olyan termékek, amelyek még inkább megszépítik a túrákat. :-) Jöjjenek szépen sorban:

1. La Roche Posay termálvíz - Ez a francia termálvizet tartalmazó flakon nem csak a tavasz-nyári arcápolási rutinom egy része (arcolaj felvitele előtt IS zseniális), hanem túrázáskor is remek kellék. Felfrissít, ha épp szükség van rá, ami egy nagyobb szintkülönbség leküzdése után elég gyakori jelenség. ;-) Emellett klasszul megnyugtatja a kipirosodott bőröm. 

2. Scholl Velvet smooth hidratáló krém - Ez a zöld kaviárt és többek között A és E vitamint tartalmazó lábápoló krém, több mint zseniális! Nem csak a flakon szerint, hanem a valóságban is 1 perc alatt beszívódik. Az ember talpa ezt követően mennyien puhává válik és felfrissül. Éreztetek már olyat, hogy nincs kedvetek túrabakancsba bújni ismét? Nos, a krém használata után ez biztosan nem történik meg. Öröm belebújni bármilyen cipőbe használatát követően. Nem gondoltam volna, hogy ekkora szerelem lehet egy lábápoló termék, de mégis! Imádat! 

3. Omorovicza Ásványi Fényvédő 30 SPF - Egy termék, aminek használata nélkül nem megyek ki a szabadba nyáron. Egyszerűen csodás ez a fényvédő! Az Omoroviczát ugye nem kell bemutatnom senkinek? :-) (Info ERRE) Igazi luxus fényvédő, ami nem hagy a bőrön sem zsíros érzetet, sem fehér filmet. Imádom, de nem csak én, hanem a párom is! :-) You need this!

A lista a túráig biztosan bővül még, szóval updated version coming soon... :-)

io_4.jpg

 

img_0541.jpg

 

unnamed.jpg

 

img_0546.jpg

 

img_0537.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr427447818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'