Pure by Pixibox

by

2015.05.15.

In love with Pure by Pixibox!  A Pixibox "természetes újdonságáról" mindeddig nem esett szó. Méltatlanul! Ugyanis ez a kizárólag természetes, natúr termékeket tartalmazó beauty box több mint bájos. Csodás ötlet, remek, professzionális kivitelezés. Egyszerűen imádok új márkákat kipróbálni, natúr kozmetikumokból pedig van némi lemaradásom, tehát van mit behoznom ezen a téren :-) Ezért különösen boldog vagyok, hogy kipróbálhattam a második Pure by Pixiboxot is, amiben a következő termékek lapultak. 

1. Mádara Organic Skincare Purifying Foam- Egy klassz újdonság a magyar beauty polcokon. Lett márkáról van szó, amivel a Pure by Pixiben találkoztam először. Csodás találkozás volt! :-) A termékpalettát végignézve úgy gondolom még több találkozóra kerül sor. Az alábbi arctisztító hab is mennyei. Pihe-puha kényeztetés, hatékony arctisztítás, természetes összetevők. It's LOVE!

2. Curaprox fogkefe - A Pixilányok gondolatolvasók, ugyanis ez a fogkefe évek óta a kedvencem. Egyszerűen IMÁDOM! Tökéletes érzékeny íny esetén. Egy csoda! Korábban ITT olvashattatok róla.

3. Vöslauer ásványvíz - Ez a kis cukiság is a boxban lapult, ami nem csak a szomjamat oltotta, de játékra is invitált. Ti is szeretnétek New York-ba utazni, mint én? Akkor játsszatok a Vöslauer Magyarországgal. Vásároljatok 4 l finom ásványvízet (fontos az egyidejű vásárlás) és akár csomagolhattok is, irány New York! Részletek ERRE!

4. Annemarie Börlind Facial Friming Gel - OMG! Ez a termék instant szerelem! Elképesztő WOW effektet produkál ugyanis felvitel után kb 1 perccel. Nem is tudom mikor volt utoljára ennyire sima a homlokom... Mindezt csodás összetevőkkel! Döbbenet! Nagyon hálás vagyok ezért a találatért...thank you Pure by Pixibox! Azt hiszem több időt töltök mostantól az Annemarie Börlind polcok előtt a drogéirákban...

5. Kell a Púder szemfesték - Ásványi sminket kerestek? Akkor próbáljátok ki a Kell a púder zseniális termékeit. Elképesztő választék vár minket szemfestékek terén például. Klasszul pigmentált, egyszerűen felvihető, selymes szemfestékek. Lessétek!

ui.: Olvastátok már a Pixibox megálmodójával készített interjúm? Még nem? Akkor mindenképp katt IDE!

clipboard01_6.jpg

 

img_0497.jpg

 

img_0498.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr57440768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sol Durka 2015.05.16. 18:56:59

Olyan hamis ez az 9ömlemgő reklám! Választékos és stílusos akar lenni, de épp a fordítottját éri el vele.

AdriEnn 2015.05.16. 21:03:07

@Sol Durka: Sajnálom, hogy számodra így jött le. Amennyiben "reklámról" van szó, azt minden esetben jelzem a posztban. Kár. Üdv, Enn

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'