Best of Pixi so far!

by

2015.08.05.

Imádom a Pixiboxot, ez nem titok, sőt olyannyire nem, hogy színt vallok arról is, hogy mekkora örömmel tölt el az, hogy Magyarországon egy nemzetközi színvonalú beauty box szolgáltatás érhető el. (A Pixibox megálmodójáról további infók ERRE) Ráadásul nem csak BOX, hanem BAG, illetve PURE verzióban is. <3 A beauty box szolgáltatás lényege pedig, hogy egy játékos, kreatív meglepetés formában ismerjünk meg sok-sok új márkát, terméket. Remek lehetőség és kaland azoknak, akik nyitottak és imádnak újabb és újabb termékeket megismerni a beauty horizonton. De, például azoknak is szuper lehetőség, akiknek szimplán nincs kedvük, vagy idejük végigböngészni a beauty márkákat, de mégis szeretnének kipróbálni egy új terméket a megszokottakon kívül és persze nem szeretnének lemaradni semmi jóról.  Így születnek az új beauty lamúrok! Többek között nálam is! :-) Hogy melyek az abszolút kedvenc termékeim az eddig megjelent PIXIBOX, PIXIBAG, illetve PURE BY PIXI kiadásokból? Lessétek! <3

1. Calena kézkrém - PURE BY PIXI 

Szuper hidratáló kézkrém, ami simán versenybe szállhat az Aesop vagy pl a Kiehls kedvenceimmel. Must have a hidegebb hónapokra.

2. Pure Fiji testradír és testbalzsam - PIXIBOX

Ezek a termékek egyenesen a mennyországba repítenek, használatuk során és után is. Fergeteges illatuk és hidratáló képességük egyszerűen bámulatos. Imádni fogjátok!

3. Borotalco dezodor - PIXIBOX

Egy szuper hatékony dezodor (30 fokos hőségben is egész napon át működik!), könnyed púderes illattal. It's love!

4. Annemarie Börlind arcfeszesítő gél - PURE BY PIXI

Döbbenetes, hogy ez a gél mire képes. Gyönyörűen kisimítja a legmélyebb mimikai ráncaim is, mindezt pedig a természet erejével teszi. Van ennél csodálatosabb? Nem gondolom! <3

5. Essie körömlakk- PIXIBOX

Igazi nyári sláger! Imádom ezt a magenta árnyalatot, de nem csak a szín, hanem a tartóssága miatt is. 

6. NYX rúzs - PIXIBAG

Ez a klasszikus vörös hidratáló rúzs az NYX-től egy igazi megmentő. ;-) Remek társ a hétköznapokban! Love!

7. Uriage tusfürdő - PIXIBOX

Egy szuper kíméletes tusfürdő egy imádott francia márkától. Tiszta, lágy illata mindig a strandot juttatja eszembe. Imádom!

8. ArtDeco szemhéjpúder - PIXIBOX

Nem tudom nem kedvelni a pasztell árnyalatokat. Ezek az ArtDeco szemfestékek pedig szuper tartósak és könnyen felvihetők. Must try!

9. Curaprox fogkefe - PURE BY PIXIBOX

Egy naagy-nagy kedvenc, amit újra és újra megvásárolok. A legkíméletesebb, legjobb fogkefe a piacon evör. You need this!

10. Schwarczkopf Oil Miracle rózsás sampon - PIXIBOX

Azt hittem nem kedvelem a rózsa illatot beauty termékekben. Tévedtem! Ez a Schwarczkopf termékcsalád valami fenomenális.

11. Kneipp fürdőolaj - PIXIBOX

 Egy olaj ami ellazít, kikapcsol, megnyugtat! Ki kell próbálnotok velük az otthoni miniwellnesst. Imádat lesz!

img_1492.jpg

 

 

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr837667790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'