L'Occitane Verbena

by

2015.11.22.

Ti is imádjátok a citrusokat? Akkor ezt a posztot is imádni fogjátok! A télhez és az ünnepi hangulathoz nélkülözhetetlenek a citrusok! A narancs, citromhéj, grapefruit és pomelo illat átjárta lakás minden évben varázslatos. Nem csak a lakásban, de a bőrömön is imádom a friss, citrusos klasszikusokat. Ilyen örök szerelem a L'Occitane Verbena vonala, amit nemrég fedeztem fel magamnak.

Többször hangot adtam már annak, hogy megszállottja vagyok a citrusos, fiúsabb, unisex illatoknak a szépségápolás terén is. Az alábbi L'Occitane "örökzöldet" pedig többek között ezért is imádom annyira. Egy igazán őszinte, frissítő illat. Ahogy azt a L'Occitane-tól már megszokhattuk nem csak az illat, de a textúrák és a kényeztetés is átlagon felüli. Nem véletlen az sem, hogy a Verbena vonala a L'Occitane egyik abszolút bestsellere a márka kezdete óta. Hatalmas repertoárból lehet választani. Tusfürdő, testápoló, folyékony szappan, kézgél, dezodor, parfüm, arcpermet, testradír, kézkrém, szappan, habfürdő, törlőkendő és még otthonillatosító is kapható a csodás Verbenával. Én imádom, ahogy a tusfürdő citrusos aromája elönti a tusolót, mintha egy marék nimm2 cukorkával mennék víz alá. :-) Ezt követően pedig bekenni magam, ezzel a könnyed testápolótejjel, ami szuper puhává varázsolja a bőröm és másodpercek alatt beszívódik. 

Mivel nem tudok betelni a citrusos illattal, egy otthon illatosítót is a fürdőbe helyeztünk, amit nem csak én, de a párom is imád!!! :-) Must try! <3 Most pedig különösen érdemes belesni a L'Occitane üzletekbe, ugyanis gyönyörű!!! karácsonyi ajándékcsomagok várnak ránk. 

re.jpg

 

ui_2.jpg

 

p1010170.jpg

 

output_hmlxlv.gif

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr68057408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'