Kjaer Weis cream blush l'amour

by

2015.01.23.

Nagy az öröm! Egy Kjaer Weis darabbal bővült a sminkgyűjteményem. OMG, még mindig nem tudatosult bennem teljesen! :-) Már amikor először a Madison Parfümériában megláttam, el voltam ragadtatva.  Ez a gyönyörű pirosító "Sun touched" színben nem csak összetevőinél fogva imádnivaló, hanem állagát, eldolgozhatóságát és persze kinézetét illetően is. Nincs is annál szebb ha a csomagolás legalább annyira gyönyörű, mint a tartalom. Ezt nevezem egy igazán exkluzív, gyönyörű dekorkozmetikumnak. Ritka az ilyen a piacon. Így most esténként lefekvés előtt már nem csak a Dior szemhéjpalettámat nézegetem meg újra és újra, hanem ezt a pirosítót is. <3

Tökéletes, természetes orcákat varázsol másodpercek alatt. Pigmentáltsága éppen megfelelő, az egy alkalomra használt termék mennyiség pedig tényleg minimális. A pirosító a beauty termékek rolls-royceaként nem mondható olcsónak, de az előbbiek fényében remek befektetés szerintem. Jöjjenek a részletek:

"A Kjaer Weis egy forradalmi, előremutató, a dán származású, New-Yorkban élő smink-szakértő, Kirsten Kjaer Weis által létrehozott márka. Kirsten úgy elégíti ki az egészség és szépség iránti igényt a vevőiben, hogy a legjobb minőségű, legbiztonságosabb organikus összetevőket ötvözi a legdivatosabb színekkel és a luxus kivitelezésű, modern designnal, kompromisszumok nélkül.

A Kjaer Weis termékek betöltik azt a piaci rést, ami a természetbarát belső tartalom mellett nem veti meg a designos külsőt sem. A termékcsalád háromféle sminkterméket tartalmaz: egy pirosítókrémet, egy szemhéjpúdert és egy színes ajakbalzsamot. A híres designguru, Marc Atlan álmodta meg a csomagolást és a Kjaer Weis teljes természetbarát felépítését is. Lakkozott vörös dobozkák, amelyek kis ékszerdobozokra hasonlítanak, bennük pedig ott van egy-egy merész formájú, fémből készült, újratölthető tégely.

„Szerettem volna valami egyedit, modernt, előremutatót, mégis társadalmilag felelősségtudatosat alkotni.”  Az újratöltő színtálkák egyedileg tervezettek, ám egy jóval egyszerűbb kartoncsomagolásban állnak rendelkezésre, amely teljes mértékben újrafelhasználható, mégis szépek, így nem mondanak le sem a fenntarthatóság elvéről, sem a magas esztétikai mércéről. „A mindennapi élet vizuális és esztétikai elemei életbevágóan fontosak a számomra. Akár tudunk róla, akár nem, a design mindannyiunkat befolyásol.” „Végeredményben egy alternatívát szerettem volna nyújtani, amiben a gyönyörű színek, textúrák és a design egybeolvadnak az organikus, egészségre ártalmatlan formulákkal. Úgy gondolom, ez az egyetlen előre vezető út.” 

A termék a Madison Parfümériában elérhető.

img_9006.jpg

 

img_9005.jpg

 

img_9007.jpg

 

1_2_.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr227084015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'