Tanulj profiktól!

by

2013.06.24.

Aki olvassa az AnnEnn-t, annak nem mondok újat azzal, hogy imádom Lisa Eldridge munkáit, videóit. Szimpatikus, őszinte, megnyerő, számomra nagyon szimpatikus jelenség. Lisa egyszer-egyszer vendégül látja a "sminkmesterek krémjét" egyszóval a legjobbakat. Köztük az egyik imádott videó, az alábbi, melyben a híres Mary Greenwell sminkel, s magyaráz el minden egyes lépést. Többek között azt is, hogy az alábbi smink bármely hajszínhez gyönyörű. A színeket a bőr tónusához és nem a hajszínhez igazítja. Klassz, informatív és inspiráló. Lessétek meg! A Tom Ford Black Orchid rúzs pedig szerelem első látásra....

Videó: Lisa Eldridge


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr215376408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

powerpuff 2013.06.25. 15:31:45

Persze, szép, de nekem ez a szemhéjfestés ehhez a lányhoz kicsit erős. Amúgy nagyon profi, meg szép, de szerintem ez a lány alapból is gyönyörű. Előtte is, utána is szép. :) A rúzs tényleg ütős.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'