Egy 100%-ban természetes szépségápoló eszköz

by

2013.06.26.

Nemrég a NEROLI parfümériában jártam, mely az egyik kedvenc magyarországi beauty és parfüm lelőhelyem. Imádom az üzletet, a kínálatot és a kiszolgálást is! A NEROLI a mai parfümkészítés csúcstermékeit kínálja: Magyarországon szokatlanul bő szakmai háttértudással, barátságos kiszolgálással kalauzolunk el mindenkit a művészi parfümök csodálatos világában.

IMG_8723-001.jpg

Azt kell, hogy mondjam, hogy számomra minden egyes "látogatás" a parfümériában egy felüdülés. Az eladó hölgyek, óriási szakmai tudással és őszinte rajongással mesélnek és persze válaszolnak minden kérdésre, ha szükséges minden egyes márka termékéről, mely a parfümériában kapható. Emellett személyes tapasztalataikat a termékekről is megosztják. Öröm bemenni, egy igazi élmény! Ilyen jellegű, teljeskörű, kedves kiszolgálásban Budapesten máshol még nem volt részem. Az egyedi parfümök mellett gyönyörű parfüm lámpák, luxuskivitelű gyertyák (például az egyik imádott márkától a Diptyque-től is) és egyéb kuriózumok is gazdagítják a választékot. Egy igazi különlegességgel ismerkedhettem meg a legutóbbi látogatásomkor a Japánban egy évszázad óta használt konnyaku szivaccsal, mely az ígéret  szerint bőrtisztítás legtisztább módját nyújtja.

IMG_8705-001.jpg

De mi is ez valójában?

konnyaku szivacs 100%-ban természetes kígyópálma (japánul konnyaku) rostból áll, az Amorphophallus konjac növény gyökeréből készül. A valódi tengeri szivacs mellett az egyetlen természetes szivacs a piacon. Japánban és Koreában terem nagy magasságban, ezért rendkívül tiszta, szennyezőanyag-mentes. A japánok már 1500 éve fogyasztják (hiszen ehető), eredetileg a 6. századtól gyógyszerként használták, mert egészséges tulajdonságait már akkor felismerték. Természetes forrása többek között a fehérjéknek, szénhidrátoknak, vasnak, foszfornak, réznek, cinknek, A-, E-, D-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitaminnak és folsavnak. Azonban csupán egy évszázada terjedt el szépségápoló „eszközként” is a bőr finom részeihez.

IMG_8734-001.jpg

"Egyszerű, hatékony, természetes mélytisztítás reggel és este." És tényleg! Érzésre nagyon gyengéd, mely nagyon alaposan, de különösen finoman tisztítja, emellett szinte masszírozza az arcbőrt hálós textúrájából adódóan. Olyan, mintha egy klassz hidratálókrémmel átitatott nagyon puha szövettel masszírozná az ember az arcát gyengéden, pedig a szivacsot csak tiszta vízzel itattam át. Használata után a bőr igazán üde, nem feszül, mint például egy-egy arctisztító használata után és meglepően puhává válik. Én, mint beauty megszállott, nem mondom, hogy kiváltom a szivaccsal a bőrtisztításhoz szükséges minden más készítményemet, de valójában megkockáztatom, hogy nem is lenne rájuk egy ilyen szivacs mellett szükség. Ha Ti sem bírjátok a készítmények nélkül, használjátok időszakosan, például a nyaraláshoz, bármely utazáshoz, ahol a szivaccsal nem csak helyet és súlyt spóroltok, de emellett még bőrötöknek is lehetőséget adtok a rengeteg korábban használt termékektől való teljes tisztuláshoz. Én biztosan csak a szivacsot viszem a jövőben! 

IMG_8751-001.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr505379412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valakiatömegből 2013.06.27. 14:54:22

Dr.Chen termékben is van...

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'