Korrektorhajsza

by

2013.10.03.

Mint ahogy korábban írtam is "Egy jó korrektor (tényleg) bearanyozza a napodat". Egy igazán jó korrektor jól fed, hosszantartó, nem redőződik, nem üt el a természetes bőrszínedtől és szép, kipihent arcot varázsol. Az eddigi kedvencem a Clinique Airbrush, ami fent említett összes tulajdonsággal rendelkezik. Csodás találmány, az ára viszont némileg borsos, körülbelül 6500 Ft-ba kerül. A napokban elfogyott, ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy hozzá hasonló olcsóbb alternatívát. Vajon tényleg van egy luxus kategóriájú terméknek olcsóbb megfelelője? Nos, hatalmas meglepetésemre azt kell, hogy mondjam, hogy majdnem :-) Két termékről olvastam hosszasan nemzetközi oldalakon reviewkat, melyek közül kettő bizonyult "állítólag" a legjobbnak. Az egyik a Maybelline Dream Lumi Touch, a másik a Bourjois Touche Healthy mix. S, hogy melyik állja meg a helyét valóban? Íme: 

Fotor01006124946.jpg

Maybelline Dream Lumi touch: A Clinique Airbrushhoz hasonlóan itt is egy filc alakú, csavarható ceruzáról van szó, ami egy ecsettel vihető fel. A legvilágosabb árnyalatot választottam, ami sajnos sötétnek bizonyult számomra. Az ecset állagra jóval keményebb mint az Airbrush. A korrektor hosszas csavargatás után végre előbukkant, melynek állaga viszonylag nehéz az Airbrushhoz képest, és sajnos szinte azonnal a felvitel után redőződik. Mondhatni "külön életet élt" az arcomon. Hatalmas csalódásnak bizonyult, pedig rengetegen esküsznek rá...

Ára: kb 2500 Ft

IMG_9146.jpg

Bourjois Touche healthy mix: A Bourjois terméke a Maybellinnel összhasonlítva ég és föld, pedig körülbelül "csak" 1000 Ft választja el őket egymástól. Hát hiába..., ismét bebizonyosodott, hogy a franciákat nagyon nehéz kozmetikumok terén überelni. Állagra egy nagyon könnyű, a Clinique Airbrushhoz nagyon-nagyon hasonló konzisztenciáról van szó, ami szintén egész nap redőződés nélkül a helyén marad. A legvilágosabb árnyalat tökéletesen passzolt a bőrszínemhez. Egyetlen hátránya a Clinique termékkel szemben, hogy nem veri vissza olyan szépen a fényt. Ennek ellenére azt mondanám, hogy majdnem tökéletes alternatívája az imádott drágaságnak. 

Ára: kb 3500 Ft

IMG_9143.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr275549562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'