Lush fun!

by

2013.10.18.

Szerelem első szaglásra! Két Lush terméket próbáltam ki az elmúlt hetekben,.... azóta sem bírom őket letenni.

Az "Ocean salt" névre hallgató arcradír tökéletes vegyes bőrre. Kicsit gondban vagyok vele mindig, mert eddig sajnos szinte az összes arcradír kiszárította a bőröm a procedúra után, ő viszont nem. Alapösszetevője a tengeri só, emellett olyan tápláló alapanyagokat tartalmaz mint a kókusz olaj, lime olaj és például az avocado vaj. Nagyon klassz érzés a bőrön, de az igazi meglepetés a lemosást követően ért... Elképesztően puha, hidratált felületet hagy maga után.

A "Left the good times roll" egy  olyan arclemosó, amit legszívesebben a tányérodra tennél és azonnal felfalnád :-) Legalábbis aki szereti a fahéjat, a karamellát és a vaníliát az biztosan. Zseniális! A meleg víztől tejszerű állagúra olvad és nagyon gyengéd az arcbőrhöz, de emellett tökéletesen elvégzi amire hivatott, tisztít és hidratál. A bőröm, használata után szintén selymesen puhává válik, akárcsak az "Ocean salt"-tól. Élmény! 

Az alábbiakban láthatjátok őket, a munkából hazafelé jövet "felszedett" két fazonnal, természetes tálalásban! :-)

IMG_9232-001.jpg

IMG_9224-001.jpg

IMG_9227-001.jpg

IMG_9221-001.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr705581869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'