TOOLS

by

2013.10.29.

Mindenkinek van egy olyan kis "beauty" eszköze, amit imád. Íme az én kedvenceim. 

ArtDeco szempillagöndörítő: A születésnapomra kaptam a nyáron Ann-tól ezt a kis szerszámot, ami egy igazi csodatevőnek bizonyult. Ellentétben a MAC göndörítővel, használata után pár órával is látványosan szépek a pillák, de nyilván itt nagy szerepet játszik a göndörítés után használt szempillaspirál milyensége is.

Természetes sörtékből készült hajkefe: Kíméletes a hajszálakhoz, nem roncsolja azokat, még akkor sem ha nem bánik az ember épp kesztyűs kézzel vele használatakor. (mint én...) Biztosan létezik jobb, de nekem ez az 1500 Ft-os fodrászkellék boltban vásárolt darab bőven megteszi.

Curaprox fogkefék: Érdekes vizekre evezünk most, ugyanis fogkeféről beauty blogon sokat korábban nem hallottam még, Lehet, hogy ez nincs véletlenül?! :-) Mindenképp szeretnék azonban szót ejteni a kedvenc-kedvenc-kedvenc fogkeféimről. Svájci fogkefékről van szó, amelyek iszonyatosan puhák, lágyak, kíméletesek, de emellett csodaszépen és profin megtisztítják a tisztítanivalót. A fogkeféket a gyógyszertárban lehet csak beszerezni, ahol különböző sörtevastagságok közül lehet választani. Nekem a legvékonyabb a kedvencem. Árban némileg a drogériában kapható "kínai" kefék felett van, de mindenképp megéri!

Tükör: Praktikus, kicsi, bárhol jól jöhet, tartsatok Ti is egyet a táskátokban!

Körömvágóolló: Egy kis, egyszerű körömvágóolló a DM-ből nem is gondoltam volna, hogy ennyi bosszúságot meg tud spórolni. Nem a legolcsóbb fajta, de nincs vele küzdelem (ami nekem amúgy szokott lenni, főleg bal kézzel), csak gyors és klassz körömvágás.

IKEA fahéjas tekercs illatú gyertya: Egy kis gyertyafény mindig kell a kikapcsolódáshoz! Ha kedvelitek az édesség illatú gyertyákat, akkor mindenképp szerezzétek be az Ikeában azt a három darabos gyertya szettet, ami tartalmaz egy csoki, egy sajttorta és egy fahéjas kalács illatú gyertyát. Én, totál szerelmesek vagyunk mindhárom illatba! A gyertyáknak nem olyasmi, hanem konkrétan sütemény illatuk van. 

Nektek mik a kedvenc kis "segítőitek" ?

IMG_9363.jpg

IMG_9384-001.jpg

IMG_9366-001.jpg

IMG_9375-001.jpg

IMG_9392-001.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr195589791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuica 2013.10.29. 08:28:57

Epp nemreg gondolkoztam azon (latvan a rettenetes magyarorszagi helyzetet...), hogy miert nem foglalkozik senki a fogapolassal?
Arc, haj, test, ajkak, kormok, mittudomen....de a fogapolasrol nem esik szo. Pedig a kedves magyaroknak lenne mit tanulniuk e teren. :(
En egyebkent kb. 15 eve az elektromos fogkefere eskuszom. Eg es fold a hagyomanyos es az elektromos kozti kulonbseg!
A pillagondoritonel szerintem az adja a szuper eredmenyt, hogy rugos/nem rugos az eszkoz. Az ArtDeco az utobbi lehet. :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'