November must haves

by

2013.11.10.

A novemberi beauty vágyaim listája kicsit hosszúra sikeredett (blush), így némileg szelektálnom kellett, hogy minden egy "lapra" férjen. Íme természetesen "csak" a legfontosabbak :-) Szép sorban:

1. This Works- In transit muscle therapy: Egy olyan golyós masszázsfolyadék, amit akár utazás közben, munkahelyen, vagy bárhol elővehetsz a mosdóban, hogy kicsit ellazítsd az izmaid. Egy kis segítő, ami enyhíti a "fájdalmat". Nálam különösen fontos mostanában, mert valahogy a nyújtás az edzés követően mindig  túl rövidre sikeredik :-/

2. Clarisonic System- Clarisonic Mia 2 Sonic Skin: Már egy ideje nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg akkora sztárok-e az elektromos arctisztító kefék, mint amilyennek mondják. Lehet csak simán vízzel, de akár a napi arclemosóddal is használhatod. Kíváncsian várom!

3. The Room: A 18. szám címlapja IS zseniális! A legklasszabb magyar, divat, design magazin ever! Szerezzétek be Ti is!

4. Maison Martin Margiela Replica parfüm: Már az Untitled is piszkálta a fantáziám, de most, hogy megjelent a Replica sorozat három új illata, a Lazy Sunday lett minden vágyam, csak ne lenne ilyen nehéz beszerezni...

5. Blax hajgumik: Azt állítják a profik, hogy a világ legjobb hajgumijairól van szó. Az átlátszó vastagabb verziót szeretném. Idevele!

6. Edward Bess All Over Seduction Afterglow: Az előző hónapban ő volt az a termék, amit kismilliószor be, majd újra kivettem a virtuális bevásárlókocsimból. Most eldöntöttem, megvásárlom ezt az aranyló, tartós highlightert!

7. Sampar Daily Dose Foaming Cleanser: Az egyik kedvenc német bloggerem Hanna, akit már korábban is említettem meggyőzött ismét. Most, hogy közeleg a december aktuálisnak is érzem, a francia Sampar luxusmárka mézeskalács illatú arclemosójának megvételét. Kell!

 

november.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr845619329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'