Golden monday

by

2014.02.16.

Nem állok hadilábon a hétfőkkel, különösen akkor nem, ha olyan klassz dolgokkal dobhatom fel mint a lentiek. "Grumpy hétfők" elkerülésé végett, érdemes kicsit több figyelmet szentelni a hét első napjának, például egy különleges ékszerrel, parfümmel, esetleg hajunk luxus kényeztetésével.

Kérastase Elixir Ultime Creme FineAjándékba kaptam nem is olyan régen életem első Kérastase termékét, ami 100%-ban hozta azt, amit elképzeltem eddig a márkáról. Profizmus sugárzik már a csomagolásból is. Az arany tubus egy olyan krémet tartalmaz, ami gyönyörűen kisimítja a (vékonyszálú) hajamat, anélkül hogy elnehezíteni azt. Emellett sokkal jobb tőle a hajam tartása, élettel telibb és ez az illat.... egyszerűen isteni! <3

Kérastase arany karkötő: Az arany tubus mellé egy klassz, matt arany karkötő is járt, ami szuperül illik egy-egy letisztult elegáns szetthez.

Nicolai, Kiss me tender parfüm: Az első niche parfümöm, amibe halálosan szerelmes lettem a Neroli parfümériában. Még jól emlékszem, hogy a rengeteg fantasztikus parfüm próbálgatása után, totál összekavarodtam, hogy melyiket is szeretném valójában. De egy lépéssel a bolt előtt már bizonyossá vált, hogy ez az édes, erőteljes vanílillat, virágos és fás jegyekkel teljesen rabul ejtett. 

Ferencz Vanda fülbevaló: Vanda ékszerei magával ragadóak, minden részlet tökéletes rajtuk. Ékszerei rendkívül nőiesek, emellett mindegyikben van valami letisztult, különc kivitelezés. Imádom őket! A jelenlegi kedvencem tőle, a lent látható darab, aminek egyik oldala fehér, másik oldala pedig sugarasan tört arany. Az egy fülbevaló korszakomat élem, tehát egyikbe fülembe teszek, másikba nem. Próbáljátok ki, szerintem nagyon izgalmas!

IMG_0630.jpg

IMG_0643_1.jpg

IMG_0641_1.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr575815961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'