Manna news

by

2014.03.24.

Mindannyian ismeritek a Manna natúrkozmetikumokat ugye?! :-) Ki ne ismerné ezeket a kis természeti csodákat, bájos tégelyekbe, flakonokba zárva. Rengeteget hallottam a termékekről ismerősöktől, barátoktól, olvastam róluk, de mindeddig nem próbáltam őket. Pont a legjobbkor ismerkedtünk meg közelebbről, ugyanis a Manna nemrég Magyarországon elsőként elnyerte a nemzetközi „Erőszakmentes” kozmetikai vállalat minősítést.

"A BUAV (Brit Egyesülés az Élveboncolás Eltörlésére) és a Cruelty Free International (Erőszakmentesség Nemzetközi Szervezete) közleményben jelentette be, hogy erőszakmentes kozmetikai vállalattá minősíttette a Manna Natúr Kozmetikum Kft.-t. A 2010-ben alakult családi vállalkozás az első hazai cég, amely megfelelt a globális szervezet standardjainak. A minősítő átvilágítás során bizonyítást nyert, hogy a manufaktúra piacra lépésétől kezdődően kizárólag állatkísérletektől mentes alapanyagok felhasználásával állítja elő prémium kategóriás kozmetikai termékeit.

A Leaping Bunny (ugró nyuszi) logóval fémjelzett globális minősítés, megtiltja az állatokon végzett kozmetikai teszteket, valamint az ilyen módon tesztelt kozmetikai termékek és kozmetikai alapanyagok Európai Unión belüli forgalmazását.

A No Cruelty minősítési procedúra a teljes cég és a teljes beszállítói kör átvilágításával jár.- nyilatkozta a hír kapcsán Varga-Darabos Andrea, a Mannaszappan ötletgazdája és alapítója. Bizonyítanunk kellett, hogy mi is és beszállítóink is kivétel nélkül kerülik az állatokon végzett teszteket, függetlenül attól, hogy a világ mely részén működnek. A hitvallásunk része, hogy teljes mellszélességgel kiállunk az állatok jogaiért és képviseljük az állatokkal szemben folytatott kegyetlenség beszüntetésére irányuló törekvéseket. Fontos számunkra, hogy azok, akik megvásárolják a Manna termékeket, tudatában legyenek annak, hogy amellett, hogy a vegyszermentes termékek jótékony hatást gyakorolnak bőrükre, mi sem és beszállítóink egyike sem végez teszteket állatokon. Az ugró nyuszi logó egyszerű és közvetlen módja annak, hogy kommunikálni tudjuk ezt az üzenetet. Vásárlóink az első pillanatban találkoznak az általunk képviselt értékrenddel, van rá módunk, hogy kifejezzük, hogy hiszünk az erőszakmentességben. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük ezt a minősítést a Cruelty Free International-tól."

Szimpatikus hitvallás, szimpatikus termékek, amelyekről hamarosan többet olvashattok majd a blogon, amint a kis tégelyek fogyásnak indulnak a polcomon. ;-) Egy apróság elöljáróban: Még sosem találkoztam ilyen gondosan, bájosan csomagolt magyar termékekkel korábban, ami számomra szintén profizmust sugall.  Fogadjátok tehát szeretettel első képkockáimat a kedvencekről, egy kicsit más szemszögből, délutáni napsütéssel! :-) 

IMG_1772.jpg

IMG_1773.jpg

IMG_1784.jpg

IMG_1768.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr645874490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'