Vichy Idéalia eyes

by

2014.04.04.

A mai főszereplő Vichy Idélalia termékcsaládjából származik, ráadásul egy igazi újonc, hisz áprilisban kerül a patikákba, üzletekbe. De mi is ez valójában? 

Egy olyan szemkörnyékápolóról van szó, ami "ideálissá" varázsolja a szemkörnyéket hosszútávon, akár korrektor/alapozó nélkül is. A termék felfrissíti, hidratálja és üdévé varázsolja a szemkörnyéket. Egy kis tubusban érkezik, amelynek végén egy pihe-puha, gumis minispatula található a krém felviteléhez. Meglepő, de nagyon szerethető kis innováció. Én személy szerint, jobb szeretem a krémet ujjbeggyel finoman belepaskolni a bőrömbe, mint egy kis minimasszázs. Apropó arcmasszázs, láttátok már ezeket a videókat?

A krémet összességében elég rövid ideje használom, de egy dolog már most elmondható. Aki szereti a highligher funkcióval rendelkező korrektorokat, az valószínűleg szeretni fogja. A krém nem színezett, viszont nagyon decensen visszaveri a fényt. Fogadjátok szeretettel az alábbi fotókat a kis tubusról, a tavasz lágy ölén! <3 Ismeritek az Idéalia termékcsaládot? Kipróbáljátok majd?

IMG_1871.jpg

IMG_1884.jpg

IMG_1894.jpg

Fotók:Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr565885771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'