Balcony inspiration

by

2014.05.17.

Mindig is egy gyönyörű balkonra vágytam! Mivel a jövő héttől már szikrázó napsütés várható az időjósok szerint, ezért hatalmas elánnal vetettem bele magam az álombalkonomhoz való inspirációgyűjtésbe. Az igazi balkon keresése közben a sok fotó láttán, elkapott az A bizonyos francia hangulat. Így mindenképp francia hangulatú végeredményre vágytam. Ez nem véletlen, ugyanis mostanában egyre többen inspirálnak "francia short bob" témakörben, például Dévényi Dalma a Je Suis Belle egyik tervezője, aki nemrég vágatta le a haját. 

Fogadjátok hát szeretettel kollázsaim, ahol ezúttal balkonokhoz párosítottam egy-egy imádnivaló short, long bob frizurát. Btw. a lányok mindegykét remekül el tudok képzelni ezeken a balkonokon, relaxálni, virágot locsolni, olvasni, stb... :-)

Netán kedvet kapott valaki a bob-hoz? <3

modern.jpg

urban2.jpg

bohem modern.jpg

oriental.jpg

urban1.jpg

snob.jpg

Kollázsok: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr716177843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'