Marvis ginger mint for the teeth

by

2014.06.09.

Jelentem érik a cseresznye! Ezzel egy időben pedig, előkerült a fürdőszobaszekrényemből egy olasz fogkrém különlegesség, ami pont passzol a cseresznyék jelenlegi színéhez. Micsoda véletlen harmónia! ;-) A Marvis nagyon izgalmas, szokatlan ízű fogkrémeket készít, egy igazán imádnivaló nosztalgikus külsőben. Létezik például jázminos, fahéjas és gyömbéres is, amiből én most a legkisebb kiszerelést vásároltam meg. 

Egy igazán kultikus fogkrém, ami maximális tisztaságot, fehérséget és különleges élményt ígér a "fogmosónak". Az utóbbi garantáltan megvan, az előbbi kettőről pedig hamarosan nyilatkozom. Minden esetre, aki szeret kísérletezni, mindenképp próbálja ki ezt az olasz csodát. Happy teeth! :-)

 

IMG_2613.jpg

IMG_2616.jpg 

IMG_2610.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr676230020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'