Kérastase Discipline dream

by

2014.07.15.

Egy igazán emlékezetes sajtóeseményen jártam nemrég, ahol a Kérastase (épp 20%-al olcsóbban ITT, plusz ajándék, két termék vásárlása esetén) legújabb termékcsaládja mutatkozott be a Discipline. A termékcsalád alapvetően a szöszös, nehezen kezelhető hajtípus megszelídítésének mestere. A Discipline termékcsalád Morpho-Keratin komplexszel dúsított, amitől a haj szuper, könnyen kezelhetővé, és fényessé válik.

A sajtóeseményre az Operházban került sor, ahol a termékeken kívül, egy csodás balett tánc által jutott el hozzánk a termékcsalád filozófiája. Az egészséges, rugalmas, fényes haj, amely szabadon mozog, mégis kontrolláltan. Amit pedig imádok a Kérastase-ban (épp 20%-al olcsóbban ITT, plusz ajándék, két termék vásárlása esetén), hogy itt egy olyan márkáról van szó, ahol a filozófiát, tettek is kísérik.

Szerencsés vagyok! Amellett, hogy részt vehettem ezen a szuper informatív és inspiráló eseményen, ki is próbálhatom a "Discipline" kényeztetést egy Hajas szalonban. Részletes beszámoló hamarosan. Stay tuned! Addig viszont, az alábbi három kincset vonultatom fel a fürdőszobámban. A sampont a Bain Fluidealiste-et, a balzsamot a Fondant Fluidealiste-t és a Maskeratine hajpakolást. (btw a termékek épp kedvezményesen elérhetők, szállítási költség nélkül a linkekre kattintva)

A termékek használata igazi élmény és kényeztetés mesterfokon. Már a megjelenésük a fürdőmben teljesen megbolondított. :-) Imádom ezt a rezes árnyalatot! Az illat pedig...SZERELEM! Mint egy tiszta selyemblúz egy nyári szellőben. A termékcsalád tökéletes vékonyszálú hajra is, az érzés használat után pedig egyszerűen páratlan. Good hair days from now on! :-) Thank you Kérastase! <3

IMG_3605.jpg

IMG_3592.jpg

IMG_3601.jpg

IMG_3583.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr206477091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'