Summer lips

by

2014.07.24.

Rendszereztem a napokban a rúzs gyűjteményem, ahol a kezem ügyébe került az alábbi három árnyalat is. Viselje mondjuk a válogatás a "nyári best of" címet :-) Persze ebben az évszakban is tökéletes lehet egy erős vörös árnyalat, engem azonban most inkább a friss, korallos árnyalatok rejtettek rabul. Hogy melyek ezek? Íme:

Yves Saint Laurant Baby Doll Kiss & Blush rúzs és arcpír- Ezt az árnyalatot már egyszer láthattátok, amikor egy csodás menyasszonyi sminket készítettem vele. Az iránta érzett lelkesedésem azóta is töretlen. Multifunkció miatt, teljes a szerelem, egyértelműen a nyár slágere nálam. Imádom, ha a pír szinte azonos az ajkak színével., csodás harmóniát kölcsönöz az arcnak. A könnyed, szinte légies konzisztencia az arcbőrbe, illetve az ajkakra olvad, a szó jó értelmében. Tökéletesen satírozható, természetes megjelenést kölcsönöz. Must have! (ITT vásárolható meg a legolcsóbban tudomásom szerint)

MAC- Vegas Volt rúzs- Az egyik top favoritom, ha korallos árnyalatokról van szó. Friss, üde, barackos szín, ami vonzza a tekinteteket! Kell ennél több a nyárra? Imádat!

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick rúzs- Ritkán mesélek Bourjois termékekről, pedig imádom mindet egytől-egyig. Ez a jövőben biztosan megváltozik és most kezdem is a sort, az aktuális kedvenccel tőlük. A legújabb, tartós rúzs termékpaletta egyszerűen mesés. A! legtartósabb, legkellemesebb rúzs amivel valaha találkoztam. Csodás vibráló matt árnyalatok közül választhatunk, amik ellentétben a korábbról ismert tartós rúzsokkal, abszolút nem szárítják az ajkakat. Oda vagyok és vissza! <3 Állagát tekintve nagyon hasonlít az  Yves Saint Laurant Baby Doll Kiss & Blush rúzs és arcpírhoz. Szinte beleolvad az ajkakba, azok pedig mint egy kisszivacs magukba szippantják a színt. Must have numero due! :-)

Nektek melyek a kedvenc nyári árnyalataitok?

IMG_3914.jpg

 

IMG_3891.jpg

 

IMG_3909.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr56536643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'