Nyerj egy csodás luxus ajándékcsomagot, és kényeztesd magad tetőtől-talpig!

by

2014.08.11.

Nincs is vonzóbb egy szép női lábnál ugye? Mindenki figyel rá, mégsem szentelünk elég figyelmet neki. Ezt szeretnénk most megváltoztatni és egy igazán szuper játékra invitálunk Titeket közösen a Pixibox.hu-val. Ezúttal minden a lábaitok körül forog, konkrétan a lábfejeitek körül. Az Enntrance blog és a Pixibox.hu, keresi az idei nyár legszebb szandál lábait! :-) Kreatív munkákat várunk Tőletek, ahol nagyon fontos, hogy a lábfejetek, lábujjaitok jól láthatóak legyenek az adott lábbeliben. Lehet egy fotó, de akár kollázs is. A munkákat e-mailben várjuk tőletek a enntrance.jatek@gmail.com címre. A nyereményjátékban való részvételhez, kérlek tüntessétek fel mindenképp teljes neveteket is. 

A legszebb pályamunkát zsűri választja ki 08.31-én (Regős Adrienn- Enntrance blog, Horváth Beáta- Pixibox.hu), akit az alábbi termékekből álló ajándékcsomag büszke tulajdonosa lehet. A kiválasztás során kreativitás, esztétikum és összkép játszik szerepet. 

Íme a nyeremények:

1. Omorvicza Gold Shimmer Oil (30 ml)- Akár folyékony arany, úgy siklik a bőrön! Ez az imádnivaló, luxus olaj, pihe-puhává varázsolja a testbőrt és emellett egy csodás fényt is kölcsönöz annak. A Harpers Bazaar szerint, ez az olaj, a legjobb a ragyogást fokozó olajok között. Must try!

2. Mavela Moscow körömlakk (5 ml) - Vörös körömlakkból sosem elég! Egy ilyen ikonikus vörös árnyalat pedig nem hiányozhat a repertoárból. 

3.Gwdihu Twinkle Toes Foot Balm (25 g) - Ezt a csodás, természetes lábápolót egyszerűen imádni fogod! Szuper összetevőkkel kényezteti és felrissíti a lábad. Imádni fogod!

4. Dr Bronner's mentás tusfürdő ( 236 ml ) - A Magyarországon még kevésbé ismert, organikus összetevőiről ismert márka, egyik legsikeresebb terméke is a Tied lehet. A menta olaj megnyugtat és remekül felfrissít! 

A játék időtartama: 2014.08.11 - 2014.08.29.

Eredményhirdetés: 2014.09.02

Inspirációként hamarosan érkezik egy poszt három gyönyörű női lábról! Stay Tuned! Lábra fel! :-) Izgatottan várjuk munkáitokat!

win-win.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr636595009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicsakezanevem 2014.08.14. 17:06:50

Tehát feltétlenül kell, hogy a lábunkon lábbeli legyen, vagy mezítláb is lehet fotót készíteni?

AdriEnn 2014.08.16. 08:35:18

@nicsakezanevem: Lehet akár mezítlàb is, a lényeg az esztétikus összképen van. :-) üdv, Enn

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'