Forever in love with nature and Dr Bronner's!

by

2014.09.08.

Az illat a levegőben, a gyönyörű színek, a leveleket hullató fák, csodás piros almák, szőlő szüretelés, a must illata,  - ezért (is) imádlak téged kedves Ősz!

Jó érzés újra és újra felfedezni a környezetem, ilyenkor ősszel pedig rengeteg új inspirációval, jó hangulattal térek haza egy-egy sétáról, még akkor is, ha közben szakadni kezd az eső. Így volt ez nemrég, ahol a fejembe vettem, hogy egy hatalmas réti virágcsokorral térek haza. Mission compleated! :-)

A virágokat és a csipkebogyót, most a legújabb természetes beauty szerelemek mellé pakoltam. Hadd mutassam be nektek a legjobb ökotermékeket, amivel eddig találkoztam. Dr Bronner's szappanok hatalmas múltra tekintenek vissza a szappankészítés terén. Az 1960 óta létező márka, német-zsidó szappankészítési hagyományokon alapszik. Dr. Bronner's márka filózófiája, az alapanyagok kiváló tisztaságára, mindennemű szintetikus anyag kerülésére, továbbá társadalmi és környezeti felelősségvállalásra épül.

Dr Bronner's termékek, Észak-Amerika legkedveltebb, és egyben legkeresettebb natúr kozmetikai. Az Organic Shikakai Lemongrass Lime Hand & Body Soap és az Organic Peppermint Castile Liquid Soap tesztelése alapján, már mindent értek...! Friss, üde illat, klassz konzisztencia, szuper ápolás, a csomagolás pedig... Ok, it's LOVE! Ha tehetitek, mindenképp próbáljátok ki! ITT éppen leárazásban van a márka összes terméke. 

IMG_7151.jpg

 

IMG_7153.jpg

 

IMG_7154.jpg

 

IMG_7158.jpg

 

IMG_7157.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr916652587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'