Beauty talk- Interjú Dénes Judittal

by

2014.09.12.

Judittal nemrég ismerkedtem meg, a Big Bag PR Agency kapcsán. Amikor először találkoztunk, azonnal szemet szúrt az ajkain egy csodás árnyalat, ami klasszul harmonizált arcbőrének tónusával és teljes megjelenésével. Az efféle harmónia nincs véletlen, így azonnal megkérdeztem, nem lenne-e a beauty interjúim következő alanya :-)

Szerencsé(nk)re igen volt a válasz, amit ezúton is köszönök! Judit a Big Bag PR Agency-nél dolgozik, szemtelenül fiatal, stílusa és szépség iránti fogékonysága pedig már most magával ragadó. Inspiráló, csodás környezetért nem kellett messze mennünk, az irodát választottuk helyszínként, ahol imádnivaló őszi virágok és az ablakot verdeső eső társaságában beszélgettünk. Többek között arról, hogy számára mit is jelent a szépség,- ezenkívül szépségápolási szokásaira is fény derült, illetve megosztotta velem legjobb beauty tippjeit is.  Enjoy! <3

judit_2.jpg

Gyönyörű az arcbőröd, hogy néz ki a napi szépségápolási rutinod?

A rutin nagyon egyszerű, reggel hideg-langyos vizes arcmosás, utána hidratálás. Reggel és este is használok hidratáló arckrémet, egyrészt, mert száraz és vízhiányos a bőröm, másrészt, mert így tanultam az anyukámtól. :-) Este még tusolás és krémezés előtt arclemosóval alaposan áttörlöm az arcom, leszedem a sminket. Hetente egyszer pedig arcradírt és tápláló maszkot is használok. Amire még nagyon odafigyelek, hogy naponta legalább két liter folyadékot vigyek a szervezetembe.

Melyek a kedvenc szépségápolási termékeid jelenleg és miért?

A legújabb favorit a Tradition de Hammam Keleti Bársonyos Bőrradír az Yves Rochertól, fantasztikus illatú és puhaságú lesz a bőröm a használata után. A Dove Pure Care Dry Oil termékektől pedig selymes, puha lesz a hajam, és annyira csodás az illata, hogy ha ezzel mosok hajat, kibontva hagyom és "dobálgatom", hogy mindig megcsapjon az illat. A sampont, balzsamot és az olajat is használom.

A sminktermékek közül most a MAC rúzsok az abszolút nyerők nálam, a legfrissebb beszerzés a "Speed dial" rózsaszínes árnyalata, így most ez a kedvenc.

judit_9.jpg

Milyen szépségápolási tippet, fortélyt osztanál meg szívesen?

Nem nevezném fortélynak, de tényleg meglepő, mennyit számít: a jó szájceruza hegyező, aminek köszönhetően a rosszabb minőségű ceruzák sem törnek, hanem újra használatba lehet őket venni. Én sokszor használok szájceruzát a rúzs alá, vagy helyett, így ez fontos vétel volt.

 IMG_7373.jpg

Ha a neszeszeredbe csak egyetlen beauty terméket tehetnél, mi lenne az és miért?

Igyekeznék kettőt bepasszírozni :-) Egy nagyon fekete szempillaspirál és egy élénk rúzs lenne. De ha nincs kegyelem, és tényleg csak egyet tehetnék be, akkor a rúzst választanám, mert azt arcpirosítóként is hasznosíthatnám. Ilyen „csúfságokat” is el szoktam követni.

Igazi természetes szépség vagy,  sminkeled magad hétköznap, ha igen milyen termékeket használsz?

Igen, szinte minden nap sminkelek, de a kezdeti panoptikum stílusból az évek során szerencsére sokat szelídítettem a „napi szokásoson”. Alapozó helyett inkább BB krém (jelenleg éppen a Garnier Light BB krém), szempillaspirál - lehetőleg extra fekete -, illetve a szemöldökömet is egy kicsit megszínezem. A pirosító sem maradhat el, mert a nélkül nagyon sápadt lennék. Egy vékony tusvonal, vagy, ha olyan napom van, akkor egy erősebb színű rúzs, amit mindig a ruhám színéhez igazitok (MAC, IsaDora vagy Kiko), teljesen odáig vagyok az élénk árnyalatokért.

judit_7.jpg

A legnagyobb beauty csalódás (ha volt ilyen)?

A Lancome Hypnose Drama szempillaspirálja. Sokan rajonganak érte, de nekem nem vált be.

Van olyan termék, amit évek óta újravásárolsz, ha igen miért?

Inkább úgy mondanám, hogy csak egy típusú termék van, amiből nem veszek más márkát, ez a Carmex ajakbalzsam. Ehhez tényleg ragaszkodom, még akkor se próbálok ki mást, ha mindenki arra esküszik. Egyébként szeretek keresgélni, próbálgatni, nem vonnám meg magamtól ezt a szórakozást.

judit_10.jpg

Csodaszép a hajad, mivel tartod formában ezeket a gyönyörű hullámokat?

A hajam mindig kényes kérdés volt számomra, türelmetlenül várom, hogy egyszer hercegnő loknikkal keljek:-) Egyébként odafigyelek a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre és a táplálkozásra, hogy olyasmiket egyek, amitől erősebb és egészségesebb lesz. A sampon után mindig használok balzsamot, vagy pakolást, és heti egyszer maszkot is, a hajvégekbe pedig hajolajat szoktam masszírozni, mert hajlamos a szálkásodásra (a fent említett Dove termékeket). Nem festem, és felhagytam a hajvasalással is, ha esetleg még is ilyesmire vetemednék, mindig használok előtte hővédő permetet. Sokat fésülködöm, és arra is odafigyelek, hogy ha lehet, hajgumik helyett inkább csatokkal fogjam fel, hogy ne törjem meg a hajszálakat.

judit_5.jpg

Melyek a must have beauty "életmentő" termékeid?

A Toni&Guy száraz samponból normál és mini kiszerelésűt is tartok, hogy bármikor kéznél legyen, nagyon jó „életmentő”, az illatát is nagyon szeretem. A Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage pedig nagyon jól jön, ha reggel táskásak a szemeim, nagyon szeretem a hűsítő hatását.   

Milyen parfümöt viselsz, mi az aktuális kedvenc?

A parfüm kiválasztása nálam mindig egy hosszú, akár hónapokig tartó keresgélés eredménye, rengeteg időt tudok elpepecselni a megfelelő illat kiválasztásával. Nem az a lényeg, hogy különleges legyen, hanem hogy megtaláljam a hozzám illőt, és ne csak egy „jó illatot” tegyek a polcomra. Ezért sokszor járok próbálgatni, szűkítem a listát, felírom, ha tetszik valami, újra visszamegyek, magamon is kipróbálom..stb.  Ezért nem is szeretem, ha ajándékba kapok egyet, amit csak úgy találomra választottak nekem. A Gucci illataira már többször esett a választásom, most a Guilty fantázianevűt viselem, előtte a Flora-t használtam, azt is nagyon szerettem.

Számodra mit jelent a szépség?

Az én fogalmaim szerint bármi, ami durva, vagy közönséges, az nem lehet szép, de a szépséget nem tudom meghatározni.

IMG_7428.jpg

Mi a véleményed a magyar lányok sminkelési szokásairól?

Nem könnyű kérdés, ezen még nem gondolkoztam… Talán az az általános hibánk, hogy egy eseményre vagy bulira hajlamosak vagyunk elképesztő vastagságú vakolatot magunkra kenni, mert azt hisszük, hogy ez a kötelező, és ezzel adjuk meg a módját. A másik, hogy a sminket elfedő rétegként használjuk a helyett, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozás – folyadékbevitel – alvás szentháromságába fektetnénk időt és energiát.

Következő darab a beauty kívánságlistádon?

Az egyik egy kevésbé, a másik pedig egy abszolút fancy termék. Azt a tippet kaptam, hogy a vízhiányos bőrnek nagyon jót tesz a gyógyszertárakban kikevertetett arckrém különböző vitamin tuninggal, ez felkeltette a kíváncsiságom. A másik az Armani Eyes To Kill szempillaspirál, mert el szeretném hinni, hogy tényleg olyan szempilláim lesznek, mint amit állít magáról. 

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr276680167

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'