90's makeup inspiration

by

2014.09.14.

Szaladnak az évek, a trendek pedig újra és újra visszatérnek, nincs ez másként sminkek terén sem. A 90-es évek smiktrendjei is "kísértenek" újra, szerencsénkre egy sokkal visszafogottabb, letisztultabb formában jelennek meg manapság. Ki nem emlékezne még, szemöldökceruzával megrajzolt, erős szemöldökökre és szájkontúrceruzával hangsúlyozott nude ajkakra? Szinte fal fehér, matt arcbőr, markáns fekete szemfestékek, plusz erős burgundi színű ajkak egy kis szájfénnyel tuningolva? Megvan?  Beverly Hills 90210 , Melrose Place rajongók (mint én...voltam) hatalmas előnyben. :D 

Az alábbiakban 90-es évek inspirálta sminkeket gyűjtöttem össze. Az újragondolt sminkek egyszerűen csodásak, szépen kiemelik 90-es évek markáns sminktrendjeit, igazán esztétikusan tálalva. Nektek, hogy tetszenek?

2._90.jpg

1._90.jpg

3._90_1.jpg

Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr786695931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'