Weekender

by

2014.09.21.

Szerencsés vagyok! A szeptemberi hétvégék az utazásról szólnak. Olyan csodaszép helyekre jutottam el Mo-n, ahol legutóbb hat évesen, vagy még sosem jártam. Az előbbi csoporthoz sorolnám az Orfűn töltött hétvégénket, ahol szakadó eső ellenére is remekül éreztük magunkat. Varázslatos település, páratlan hangulattal. Must see!

A kirándulásra csak néhány beauty pajtás tartott velem. Egy magyar termék került a neszeszerembe, név szerint egy tápláló arckrém száraz bőrre a Fabulon-tól, ami igazán szuper, verhetetlen ár-érték arány! Nagyon könnyen felszívódik, homoktövis olajat és szőlőmagolajat is tartalmaz. (zsíros és normál bőrre is elérhetők, itt.) Emellett a Burberry Weekend parfümjének krém változatát sem hagyhattam ki, ami ezentúl mindig a csodás Orfűi tavak hangulatát idézi majd számomra. 

"Kísérőként" egy Éva Magazin, egy szál frézia, egy jó tejeskávé és egy szelet keksz. Kell ennél több? :-) Ti hol töltöttétek a hétvégét?

IMG_7259.jpg

IMG_7263.jpg

IMG_7255.jpg

IMG_7262.jpg

IMG_7260.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr806693885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'