Christmas lips

by

2014.12.24.

Imádom a vörös rúzsokat, ez nem titok, és aki lesi a look posztokat biztosan észrevette, hogy mániákusan gyűjtöm is a vörös különböző árnyalatait. Egy nüansznyi eltérés ugyanis hatalmas különbséget jelenthet az összképen. Több kritikát kaptam már, hogy a look posztok nagy részén, mindig ugyanúgy nézek ki. A természetesség híve vagyok, a szépségről alkotott „filozófiám” ezen alapszik. Ezzel az elképzeléssel született a blog, aminek mindig hű is marad. Ezért fordul elő az, hogy néha csak egy árnyalatnyi különbség van egy-egy smink között, a tükörbe nézve számomra azonban az összkép teljesen más.

Érdemes néha jobban odafigyelni az apró részletekre (igyekszem a fotókon is úgy visszaadni a sminkeket, ahogy a valóságban mutatnak), mert úgy gondolom, hogy a szépség ezekben rejlik. Az alapköve számomra a harmónia, a teljes összhang. Egy „vörös rúzs” árnyalata emelje ki a természetes szépséget, ami belülről fakad. Emellett persze nagyon fontos a bőrtónus, a szem színe és a ruházat figyelembevétele is.

Egy vörös rúzs önmagában öltöztet, ünnepélyessé varázsolja az arcot, ezért mondják azt, hogy egy erős ajakszín mellé, a smink további része legyen mindig szerény. (További tippeket a tökéletes árnyalat kiválasztásához ITT olvashattok) Nekem például újabban a vörös rúzs és „más semmi” smink a kedvencem. Imádom az ünnepélyes ajkak kontrasztját egy tiszta, sminkmentes arccal. Öltöztessétek Ti is ünneplőbe ajkaitokat az Ünnepekre! Békés, boldog Karácsonyt kívánok Nektek! <3

A fotókon egy Isadora és egy Avon árnyalatot láthattok. 

Clipboard04_1.jpg

IMG_8581.jpg

Clipboard03_1.jpg

IMG_8580.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr776935455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'