I would invest in...

by

2015.01.06.

Éppen tegnap szelektáltam a ruháimat (frissült az Enntrance blogsale is, ITT érhetitek el) és rájöttem, hogy tulajdonképpen mindig ugyanazok a kedvencek után nyúlok. Legyen egyszerű, kényelmes, érezzem 100%-ig magaménak és végül legyen jó minőségű. Sokkal több értelme van egyszer egy drágább, de nagyon jó minőségű darabba befektetni, mint  rengeteg felesleges göncöt összevásárolni, ami általában a szekrény mélyén landol. Igaz ez ruhákra, beauty termékekre, sőt bútorokra is. Megéri néha kicsit többet spórolni egy-egy időtállò darabért. A vásárlásaim alapfilozófiája lett, így született meg az alábbi januári kívánságlistám.

1. Régi-régi vágyam egy Acne Pistol Boots-t beszerezni, ami egy igazi klasszikus. Tökéletes minden ruhadarabhoz! A leárazáskor is egy vagyon, de hátha egyszer az enyém lesz. Wish me luck!

2. Szeretnék egy kis dolgozósarkot/home office-t kialakítani, amihez a hozzávalók már beszerzés alatt vannak. Az alábbi gyönyörű sarok csodás inspiráció!

3. A J Crew márka volt kreatív igazgatója Jenna Lyons szerint " az öreg emberek számára (mint ő :D), a tökéletes fegyver" karikás, fáradt szemekre az Estée Lauder Stress Relief szem maszk. Ki kell próbálnom! Btw. érdemes elolvasni a teljes interjút vele, zseniális!

4. A Sunday Riley Good Genes szérum állítólag csodákat művel az arcbőrrel. Ódákat zengenek a tejsav tartalmű kencéról a legjobb nemzetközi bloggerek és szépségszerkesztők is. Szerencsére a Neroli Parfümériában kapható. Remélem hamarosan a fürdőszobaszekrényemben tudhatom. <3

5. Egy áááááálom ez a kabát a svéd Totéme márkától. A márka alapítója nem más mint Elin Kling és férje. Csodaszép! Must have!

2015_01.png

Kollàzs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr767045463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'