Win-Win!

by

2015.01.20.

Szeretnétek megnyerni az alábbi szuper L'Oréal, Maybelline New York termékeket? Én pedig szeretném, ha még többen megismernék a  blogot. <3 Ezért egy szerencsés nyertes egy L'Oréal Paris arcolajat, L'Oréal Professional hajformázót, Maybelline New York Go Extreme szempillaspirált és egy vagány Maybelline New York Colorama körömlakkot vihet haza.

A játékban való részvételhez nem kell mást tennetek, csak megosztanotok az Enntrance facebook oldalát, vagy a játékról szóló bejegyzést saját idővonalatokon, és egy frappáns szöveget írni a megosztáshoz, hogy miért is ajánljátok az Enntrance beauty blogot az ismerőseiteknek. 

A játék 01.20-tól-01-25-ig tart. Sorsolás és eredményhirdetés 01.26-án! Ne feledjétek a megosztást mindenképp publikusra állítani!

ui.: A legfrappánsabb szöveg írójának különdíj jár! ;-)

Good luck! <3

win-win_1.jpg

Fotó: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr207092101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'