Neom - A scent that makes you feel happy!

by

2015.02.17.

Egy illat ami megnyugtat, harmóniát áraszt és jó érzéseket ébreszt. Létezik! Egyre nagyobb trenddé növi ki magát az "otthon illatosítása", de nem ám valamiféle légfrissítővel, hanem szebbnél-szebb illatgyertyákkal. Már szinte mindenhol kaphatók, Ikeában, Zara Home-ban, sőt hipermarketekben is. A kérdés csak az, hogy milyen minőségben? A fent említett helyeken kapható gyertyák ára elég kedvező, de ez sajnos a többség minőségén is meglátszik. Rengeteg darabbal kísérleteztünk már, de igazán elégedett egyikkel sem voltam. Régóta szemezek egy igazán jó minőségű, természetes luxus illatgyertyával, de valamiért újra és újra kipakoltam a virtuális bevásárlókocsimból őket. Mondván, nincs is nekem valójában erre szükségem ennyi pénzért. Mindeddig! :-)

A Lookfantasticnál elcsíptem egy 20%-os kedvezményt (mindig érdemes körbenézni náluk) így eljött az a nap, mikor a rendelés gombra kattintottam, a kosárban pedig egy álomgyertya lapult. Ez a gyertya pedig nem más ,mint az angol NEOM Complete Bliss gyertyája volt. A reviewk alapján állítólag "még" férfiaknak is tetszik ez az illat. Ez a mondat meggyőzött! Sarkallatos pont ez nálunk, ugyanis ami illat nekem tetszik, neki általában nem tetszik... 

Mit kell tudni a NEOM-ról?

A NEOM Organics termékeket kézzel készítik Nagy-Birtanniában, 100%-ban természetes összetevőkből. A termékek semmilyen mesterséges összetevőt nem tartalmaznak. Fő profiljuk az "otthon illatosítása", de emellett csodás tusfürdők, testápolók, testradírok és fürdőolajak is találhatók a palettában.

A gyertyák tiszta növényi viaszból és természetes olajokból készülnek. Tisztán, egyenletesen égnek, egészen  a csodás üveg aljáig. Az általam választott illat a Complete Bliss feketebors, lime és rózsa illat keveréke. Egyszerűen imádJUK! Nem hittem volna, hogy ekkora különbség van, gyertya és gyertya között. Egyszerűen hihetetlen! Egy lágy, mégis friss, megnyugtató illat, amihez az otthon melegét párosítom. Az utazó méretű gyertya elméletileg 20 órát ég összesen, de tapasztalataim szerint hosszabban. Egy óra égési idő után már egy intenzív illat lengi körül a lakást. A gyertya emellett persze meggyújtása nélkül is árasztja ezt az imádnivaló illatot. ;-) Éppen azon gondolkodom melyik lesz a következő!  

A gyertyák három különböző méretben,  több mint tíz csodás illatban kaphatók a Lookfantastic oldalán Ingyenes szállítási költséggel és most épp 50GBP értékű váráslás felett, egy utazó méretű gyertyát ajándékba adnak. <3

tr.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr107181325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'