Curly hair + lovely cars

by

2015.02.22.

Egy dologról még nem meséltem: Imádom az autókat! Leginkább a régmúltból származó klasszikusokért dobog a szívem, amelyek formájukat tekintve igazi különlegességek. Ilyen például a Nissan Figaro (1), a Mercedes-Benz 300 SL Cabrio (2), a Corvette C3 (3), a Lamborgini Miura (4) és a Ford Mustang Fastback (5), de még van azért néhány kedvenc, amit mindenképp meg szeretnék mutatni Nektek ;-)

Ezekhez a csodás autókhoz, természetes göndörséget párosítottam ezúttal, pontosabban néhány olyan lányt, akit el tudnék képzelni az autó tulajdonosaként. Mindig is foglalkoztatott a göndör haj, ami valószínűleg azért is van, mert az én hajam teljesen egyenes. A gyönyörű loknik, igazán különleges hangulatot adnak a teljes megjelenésnek. Jöjjön most egy nagy adag inspiráció a témakörben! Lessétek:

2_5.jpg

 

5_2.jpg

 

3_7.jpg

 

4_4.jpg

 

1_3.jpg

Kollázs: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr947195101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám 2015.02.23. 07:37:31

Az utolsó páros VERHETETLEN! Mind a lány, mind a Musztáng.....

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'