Cocoon Cream

by

2015.03.18.

Egy krém amibe beburkolózhatunk mint egy pihe-puha plédbe, egy hűvösebb tavaszi estén? Jól hangzik ugye? Szerencsére létezik ilyen! A krém neve Hyrda Sublim Cocoon Cream a Marionnaud-tól.

Bevallom őszintén, némi kétellyel nyúltam a krémhez, ugyanis az embernek van valamiféle fenntartása drogériák saját márkái felé, ami nem is tudom valójában honnan érkezik. Nekem is volt, de ez a krém már a bájos csomagolás láttán szertefoszlatta a kételyek egy részét. Az első felvitelkor pedig megszüntette az összes fenntartásom. 

A tégelyben lapuló nude színű krém (nem színezett) egyszerűen imádnivaló. Egy könnyed, szérumszerű konzisztencia, ennek ellenére áthatóan hidratál, ami tartósan meg is marad egész nap. A klassz, selymes állag miatt melegebb hónapokban, illetve vegyes bőrre is tökéletes. Pihe-puhává válik tőle az arcbőr és egy egészséges "glow" is felszínre tör. Not joking!  És az illat.... omg! Mesés!  Hiába a franciák tudnak! :-)

A krém a Marionnaud parfümériákban vásárolható meg.

img_9635.jpg

 

 

clipboard01_2.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr827279889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi Váradi 2015.03.18. 12:02:09

Szia, nem olyan régóta olvasom a blogodat, és először is gratulálni szeretnék hozzá:) másodszor megköszönni, hogy rátaláltam pár termékre, amit azóta használok. Bár nem ehhez a posztodhoz tartozik, de a pai csipkebogyómag olajat használom, amit általad fedeztem fel és imádom. Úgyhogy köszi. Megpróbálok "tiszta kozmetikumokat" magamra kenni és ez az olaj tökéletes!

AdriEnn 2015.03.21. 16:43:13

Szia Gabi! Köszönöm!:-) Nagyon örülök, hogy tetszik a blog és annak is, hogy tudtam segíteni! <3
Minden jót! Enn

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'