Backstage visit at TGFWB!

by

2015.04.07.

Az idei év legjobb hazai divateseménye? Egyértelműen a Toni&Guy Fashion Week Budapest. Minden egyes alkalommal bezsongok az esemény közeledtével, így volt ez most is. Az esemény előszeleként egy igazán rendhagyò sajtòeseményen , pedig megtanulhattuk Friedmann Pétertől és csapatátòl, hogy hogyan készíthető el Tomcsányi Dòri 2015 ősz/téli kollekciòjához megálmodott frizura. <3! (De erről hamarosan többet ;-)) Attention! A Toni&Guy új szárazsamponjait a Reboost-ot és a Sky-High-t mindenkinek be kell szereznie, csodákra képesek! Imádni fogjátok! Jöjjenek a részletek és a kedvenceim az eseményről!

Helyszín: Várkert Bazár ( V alakú kifutó álom!<3)
A legjobb zene a kifutòn: Tomcsányi Dòri 2015 ősz/téli runway-hez készült mixe.
A legszebb kollekciò: Két nagy kedvencem is van ebben a szezonban. Imádtam a The Four izgalmas, mégis nagyon letisztult kreáciòit, noh és a színek <3 A másik nagy-nagy kedvencem pedig a Je Suis Belle volt. Ez a kollekció egyszerűen mesés. Imádtam a piros bársonybòl készült darabokat, a könnyed, bájos, franciás ruhákat és még sorolhatnám... Dalma és Tibi kreáciò ezúttal is csodásak! Must see! (Hamarosan külön posztban ;-))
A legszebb frizura: ANDA legújabb kollekciòjához készített játékosan összekötött tincsei, teljesen rabul ejtettek. Gyönyörűség!
A legszebb smink: Tomcsányi Dòri kollekciòjához megálmodott bohém pontok gyönyörűen alátámasztották a kollekciò különlegességét. Imádat!
Ismét beleshettem a kulisszák mögé, ami minden egyes alkalommal hatalmas èlmény számomra. Ezúton is hatalmas köszönet érte! <3 Fogadjátok szeretettel a backstage-ben kattintott fotòimat!


img_0097.jpg

 

img_0110.jpg

 

img_0114.jpg

 

img_0103_1.jpg

 

img_0176_1.jpg

 

img_0187.jpg

 

img_0179.jpg

 

img_0195.jpg

 

img_0178.jpg

 

img_0134_1.jpg

 

img_0115_1.jpg

 

img_0140.jpg

 

img_0125_1.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr497317618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'