Beauty tricks and tips

by

2015.04.23.

Van az úgy, hogy nem úgy van..., ahogy épp szeretnénk. Napok, amikor semmi sem sikerül, s valahogy minden össze-vissza van. Ismerős? Nekem sajnos igen. Ezek a napok megmentéséért, összegyűjtöttem nektek néhány tuti tippet, trükköt beauty terén, ami a legnagyobb "vész" esetén is kihúzza az ember lányát a csávából. Olvassátok!

img_0353.jpg

1. Amikor a rúzs kettétörik...

 A hajszárító néhány perc alatt orvosolja. Melegítsd enyhén a kettétört részeknél, leginkább az oldalakon majd formázd meg. Egy éjszakára dobd be a fagyasztóba, másnap reggelre újra bevetésre készen. Voilá! :-)

2. Amikor nincs otthon szemöldökgél a buja tincsek rendezésére...

Fújjatok egy kis hajlakkot egy tiszta szemöldökkefére, vagy egy sima fogkefére. Fésüljétek át vele a buja szemöldököt és már kész is. Évek óta használom! :-) Atom biztosan a helyükön maradnak a szálak egész nap. Love!

3. Amikor valamiért, abszolút nem tartós a parfüm...

Kend be magad testápolóval, majd csak ezt követően vidd fel fújj néhányat a kedvenc parfümödből. (oda kerüljön parfüm, ahova korábban került testápoló is) A parfümöd így sokkal tartósabb lesz. Csssss!!!! Egy csoda..

4. Amikor beszárad a szempillaspirál és darabokban érkezik kifelé...

Dobd be egy pohár forró vízbe és készítsd el közben a sminked további részét. Kb 5 perc elég ahhoz, hogy újjászülessen :-) Mintha teljesen új lenne, olyan a fürdőzést követően. Hihetetlen!

5. Amikor nincs otthon "borotválkozókrém"...

Kimagaslóan jó teljesítményt nyújt ebben az esetben (láb, hónalj, bikinivonal területeken) egy sima hajbalzsam. Csak felkened és már mehet is a borotválás.

6. Amikor vörös foltokat, tág pórusokat szeretnénk "instant" minimalizálni...

A nappali hidratálókrémek klasszul érzik magukat a hűtőszekrényben. Érdemes bepakolni őket, ugyanis  a hűs krém kifejezetten jót tesz kipirult területeknek, illetve a hidegtől a pórusok is összehúzódnak. Kell egy hűtő a fürdőbe! Yeah! 

7. Amikor nincs otthon sminkecset tisztító folyadék...

A természetes anyagokból készült sminkecsetek ugyanolyan ápolást igényelnek mint a hajunk. Tisztításukhoz szuperül megfelel egy samponos, majd balzsamos "kezelés". Imádni fogják!

8. Amikor folyamatosan kihullanak a hajadból a hullámcsatok...

 Egy dolog, ami hatalmas döbbenetet okozott számomra is, amikor fény derült rá. Évtizedekig rossz irányba tettem a hajamba... A hullámos résznek ugyanis a fejhez közel a helye. (tehát az kell lefelé mutasson hivatalosan). Pfff :D

9. Amikor a sminked felvitelkor "túl mesterkélt"...

Érdemes hajszárítás előtt sminkelni, ugyanis míg végzel a hajaddal pont elegendő idő telik el ahhoz, hogy a sminked szépen "egybeolvadjon" a bőröddel és sokkal természetesebb legyen. Már indulhatunk is!

10. Amikor nincs otthon hajbalzsam...

 Hideg víz egy kis citromlével megkeresztelve csodákat művel. A haj utána selymes lesz és puha, a citrom hatására pedig ragyogó. Őrület!

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr997291331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'