I love my job...

by

2015.05.02.

,vagyis egyelőre még csak a szárnyakat bontogatok a nagy "freelancer" világban, de nagyon imádnám, ha így is maradhatna. We will see! Csodás délelőttöm volt, amit mindenképp szeretnék megosztani veletek. Egy bájos leendő menyasszony próbasminkjét készítettem ma el. A beszélgetés és a smink készítése közben pedig rádöbbentem, hogy mennyire csodás dolog megismerni ilyen sok különleges, izgalmas, kedves embert, akik a blog másik oldalán vannak. Titeket olvasókat! :-)

A sminkkoncepció ma meg is született, amihez az alábbi moodboardot készítettem. Hogy milyen lesz a végleges smink? Hamarosan kiderül?! Stay tuned! <3

ui.: Sminkest kerestek az esküvőtökhöz? Álmodjuk meg együtt egy mesés, harmonikus sminket a nagy napra. <3 Érdeklődjetek a részletekért az enntrance@gmail.com mail címen.

wedding_2.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr777423940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'