Freckles + red lips look

by

2015.05.10.

Megérkezett a nyár! Hogy honnan tudom? A szeplőim tombolni kezdtek az arcomon, a buli kezd gigászivá válni, de nincs gond, ugyanis nagy barátok vagyunk :-)  A sminkem központi "sztárjai" így most ők lettek és egy újdonság a Bourjois-tól, ami az Aqua Laque névre hallgat. (Feeling Reddy árnyalat)

Még sosem járt korábban "szájfényszerű" termék a blogon, ami nem véletlen. Nem kedvelem különösebben a glossy termékeket az ajkakon, ez a rúzs viszont egyszerűen csodás. Az arcomra alapként egy Annemarie Börlind Facial Firming Gel került (amiről hamarosan többet). A szemöldökömet egy Alverde szemceruzával hangsúlyoztam. Az orcákra a Soleil Tan De Chanel került, ami egy kis plusz szín ad. A szempillákat az Essence szempillaspirállal hangsúlyoztam (a legutóbbi Pixibag-ben lapult), a szemhéjamra pedig a Kell a Púder ásványi smink Dusty árnyalata került ( az új PURE by Pixibox-ban lapult). Az orcák felső ívére egy kis plusz meleg fényt szerettem volna, ezért az Edward Bess Afterglow highlighter került bevetésre. (ITT vásárolható meg) Egy minimalista smink ami alkalomra és hétköznapra is tökéletes.

Egy 100%-ig Enn look, amit igazán imádok! Nektek, hogy tetszik?

 

io_3.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr17446200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'