Freshness of may

by

2015.05.11.

Ha tavasz, akkor Dove tusolóban, nude árnyalatok az ajkakon és pasztell színek a szemhéjakon!

A klasszikus Dove illat a kedvencem, ami egyértelműen a tavasz és a nyár beköszöntét juttatja eszembe. A megváltozott szuper selymes konzisztencia pedig igazi kényeztetés. Imádat! 

Legszívesebben az összes MAC Paint Pot-ot beszerezném, de azért nem szomorkodom mert már így is rendelkezem néhány árnyalattal. Például a Vintage Selection-el, ami egy kissé csillogó, nude árnyalat. Csodásan definiálja a szemkörnyéket a csillámok pedig gyönyörű, különleges hangulatot adnak. Csodás hétköznapokon, de alkalmakkor is. Többek között a menyasszonyok is oda vannak érte!

A szájfény az új őrület! Amit már ITT is láthattatok. Most azonban találtam egy szintén menyasszonyok által (is) imádott terméket a L'Oréal Paris-től. Ez pedig nem más, mint a Glam Shine Stain Splash. A legtartósabb fényes kence az ajkakra amivel valaha találkoztam. Nem ragad, nem tapad, egyszerűen csak gyönyörű és tartós. Imádom!

Végül pedig jöjjön egy kedvenc a magyar divat világából. A Je Suis Belle 2015 ősz/téli kampányfotója teljesen elvarázsolt... Persze nem csak a kampányfotó, hanem a teljes kollekció, amit nemrég láthattam a Toni&Guy Fashion Week Budapesten. Legszívesebben a teljes kollekciót a szekrényemben látnám újra... We will see! :-)

(Fréderic Malle parfüm őrületemről pedig ITT olvashattok ;-)

pastel.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr297433058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'