Beauty for soul

by

2015.06.04.

Pasztell árban úszom! A blog vizuális világát jelentősen uralják ezek a színek. Nem véletlen. Könnyed, bájos ,tiszta hangulatot árasztanak, amelyek számomra leginkább a szépséggel köthetők össze. Jöjjön ma néhány kedvenc, amelyet ezek a könnyed színek inspiráltak.

Nemrég fedeztem fel az újságos polcain a magyar nyelvű Jamie magazint, aminek tartalma (és külalakja is :-) teljesen elvarázsolt. Hobbi főzőcskékhez elkél az inspiráció, ebből a magazinból pedig nem csak a jó étel receptek, hanem az a "kedvesség" is árad. Love it!  

A magazin képi világán elindulva, előkerült a majdnem! ehető :D, de mégsem Lush lábápolóm, aminek illata olyan, akár egy fűszeres mascarpones csokikrém. Nem viccelek! De nem csak az illata mennyei, hanem hatása is! Emellett az imádott Daniel Wellington órám is mindig velem van mostanában. Btw még mindig 15% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a www.danielweellington.com oldalon, ha az ENNTRANCE promo kódot használjátok. (szállítás ingyenes) Az akció 06.15-ig érvényes. Van egy illat, ami minden évszakban tökéletes, ez pedig nem más, mint a Roads Cloud 9 illata. A könnyed illathoz, könnyed smink dukál, aminek középpontjába az ArtDeco  babakék égre emlékeztető árnyalatát tettem. (Pixibox-ban lapult nem is oly rég) Íme a napi pasztell felhő a'la Enn! :-)

dw.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr47465574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'